Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Aiversons: "18 minūtes varu nospēlēt ar aizvērtām acīm"

Andrejs Siliņš

Aiversons: "18 minūtes varu nospēlēt ar aizvērtām acīm"
Alens Aiversons
Foto: Getty Images

Milzu neapmierinātību ar spēles laiku pēdējā mačā Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) pret Klīvlendas "Cavaliers" izteicis Detroitas "Pistons" aizsargs Alens Aiversons, uzskatot, ka ir pelnījis pavadīt laukumā krietni vairāk minūšu.

Aiversons zaudējumā Klīvlendas komandai laukumā devās uz maiņu un nospēlēja 18 minūtes, ko laikā sameta 11 punktus, bet pieļāva arī trīs kļūdas. "Cik minūtes es nospēlēju? Šķita, ka tās ir vēl daudz, daudz, daudz mazāk nekā 18. 18 minūtes? Come on, man... 18 minūtes es varu nospēlēt ar aizvērtām acīm. Es jūtos slikti. Brīnos, kāpēc tad viņi [klubs] steidzināja mani, lai pēc iespējas ātrāk atgriežos laukumā. Lai spēlētu 18 minūtes? Šīs man morāli ir grūts laiks."

Aiversons izlaida mēnesi muguras problēmu dēļ. "Mēģināšu tam visma vienkārši tikt pāri, lai nesāktos nekāds nonsenss. Skatos pa lielam, jo zinu, ka, ja publiski izteikšu savu neapmierinātību, ņemot vērā manu personību, visi uz mani rādīs ar pirkstu. Mēģināšu smieties, lai nesāktu raudāt."

Izmantotie resursi:
detnews.com

Slēpts komentārs: johncenaa
Slēpts komentārs: TaunT
Slēpts komentārs: evert21
Slēpts komentārs: anjo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: johncenaa

 +13 [+] [-]

, 2009-04-01 20:02, pirms 16 gadiem
all-star nav radushi seedeet malaa un, ja AI izmisiigi veelas doties laukumaa, tas noziimee, ka vinjsh joprojaam IR tas, kas bija, vismaz veelmee ciiniities.

  +1 [+] [-]

, 2009-04-01 20:14, pirms 16 gadiem
viņš sāka no bankas, jo hamiltons spēlēja tik pat labi (skaitliski), bet toties komanda uzvarēja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-04-01 20:56, pirms 16 gadiem
Lai cik skumji tas nebūtu, bet Aivaram Pistons nudien nav īstā komanda- kopš viņa piesaistīšanas Detroita tik krīt un krīt un iemesli ir acīmredzami- paļaujoties uz viņu kā uz komandas līderi viņš nespēj izvilkt komandu (kā tas bija 76eru laikos), savukārt dodot viņam aptuveni pusi no kopējā spēles laika viņš ir vnk labs spēlētājs, bet tad pietrūkst spēlētāja, kurš varētu pilnībā atraisīties un uzņemties līdera lomu uz sevi. Kad AI veseļojās, tad skaidri bija redzams, ka komanda saprot, ka vajadzīgs līderis un šo lomu diezgan veiksmīgi pārsvarā uzņēmās Hamiltons, bet ar AI kopā kkas neštimmē.
Lai vai kā, bet domāju, ka ilgi Aivars Detroitā nepaliks.. Žēl..

  +2 [+] [-]

, 2009-04-01 20:57, pirms 16 gadiem
Aiversons ar aizsietam acīm var spēlēt spēlēt tā pat kā Valdis Valters ar 32kg svaru bumbu pie kajas!

     [+] [-]

, 2009-04-01 21:03, pirms 16 gadiem
EmilS OzerS rakstīja: Aiversons ar aizsietam acīm var spēlēt spēlēt tā pat kā Valdis Valters ar 32kg svaru bumbu pie kajas!
sis bija labi teikts

  +2 [+] [-]

, 2009-04-01 21:42, pirms 16 gadiem
Madridista rakstīja: Muļķības, pistons spēlē diezgan nestabili ar AI pamatsastāvā vai Hamiltonu. Es pat teiktu ka ar AI bija pat labāk.
kādas vēl muļķības?
kad pistoniem bija tā 7dienu zāģu sērija, tad AI spēlēja pamatā. Pēc tām traumu dabūja, un Hamiltons aizvietoja viņu, un Pistons sāka uzvarēt. To pat eksperti atzina, bet gan jau Tu labāk zini!

     [+] [-]

, 2009-04-02 14:12, pirms 16 gadiem
aivars nesameta 11pts, bet gan 4...

     [+] [-]

, 2009-04-02 14:45, pirms 16 gadiem
Lai ari izzinu, ka Aiversons arvien ir dikti populārs ļaužu masas, tomēr cilvēkiem jau sen būtu laiks saprast, ka nav Alens tas spēlētājs, kas komandu pretīm apsolītais zemei vedīs...

nu nav ta vairs sakritība. bet spriežiet paši

Sixeros Alens bija nepastrīdams līderis, kas bija pārliecinoši rezultatīvākais spēlētājs komandā. Lai arī kalnus viņs Filadelfijā negāza ar komandu, tomēr reiz aiveda Sixerus līdz finālam. Bija arī MVP, neskaitāms reizes rezultatīvākais spēlētājs ALL STAR dalībnieks un visādi citādi individuāli spēcīgs... Tie bija viņa labākie gadi karjerā, kad viņš vēl bija jauns, fiziski spēcīgāks, un kopumā neapturams (lai arī bieži meta ar apšaubāmu precizitāti)

Tomēr pēc ta,m, kad trīs sezonu laikā SIXERI netiek pay off, Aiversons tiek aizmainīts UZ Denveru... visi prognzoee - viss tagad Sixeriem ir pilniigakaa pakaljaa.. gals klata utt.., jo satšva ir ļooti jauns un bez Igodalas neviena it kā nav... bet SIXERI sak uzvaret... koamanda krietni vairāk uzvarēja nekā zaudēja.. uzreiz pēc maiņas... (pusotru sezonu vēlak gan tika piesaistiit Brends, kas iisti neizdevaas ka cereets)

Denvera savukārt no stabilas play off komandas peekni liidz ar Aiversona atnakshanu saka ciiniities par TIKSHANU plei off... NO stabilas Rietumu liiderkomandas... LAi arii daudzi prognozeeja ka NU TIK BUUS!!!

Paiet, laiks un Denvera pēc 3 seonu mocīšanās biexot izlemj Aiversonu aizmainīt pret Čansiju Bilupsu. UN atkal tavu brīnumu: Denvera sāk uzvarēt, bet Pistons: gluži otrādi : sāk zaudēt!

Nu NAV tā vairs sakritība, bet konkrēta tendence!

Aiversonam vajag komandu kas ir pakartota tikai un vienīgi viņam, kur vins izmet pusi metienu un ir neapstrīdmas līderis.. un pat tad tas darbojas ne visai, jo Sixeri Aiversona ziedu laikos kā jau teicu kalnus negāza... Tagd Alens ior palicis vecāks, bet šajā vecumā spēlētāji jau ne tik daudz uz fizisko paļaujas (resp ātrumu, atlētiskumu utt) bet vairāk uz spēles izpratni, taktisko gudrību un pieredzi! Neapšaubāmi Alenam tada ir, tomēr viņa spēles maniere acīmredzot komandai par labu nenāk..