Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA klubi atskaita Dragiču un Ernangomesu, Bārtons karjeru turpinās Toronto

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

NBA klubi atskaita Dragiču un Ernangomesu, Bārtons karjeru turpinās Toronto
Gorans Dragičs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Čikāgas ''Bulls'' no sava sastāva atbrīvojusi 36 gadus veco slovēņu aizsargu Goranu Dragiču, bet Toronto ''Raptors'' lēmusi atbrīvoties no spāņa Huančo Ernangomesa. Uzreiz brīvā palikusī vieta aizpildīta ar bijušo Kristapa Porziņģa komandas biedru Vilu Bārtonu.

Divas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas lēmušas no sastāviem atbrīvot eiropiešus. Čikāgas ''Bulls'' tikusi vaļā no pieredzējušā Gorana Dragiča, bet Toronto ''Raptors'' no spāņa Huančo Ernangomesa. Uzreiz pēc tam klubs vienojies par bijušā Porziņģa komandas biedra Vila Bārtona piesaistes.

Gorans Dragičs Čikāgu pastiprināja pirms šīs sezonas. Laukumā viņš devās 51 spēlē, kurā vidēji pavadīja 15.4 minūtes. To laikā slovēnim 6.4 punkti, 2.7 rezultatīvās piespēles un 1.4 atlēkušās bumbas. Karjeras laikā 36 gadus vecais basketbolists pārstāvējis arī tādas komandas kā Fīniksas ''Suns'', Hjūstonas ''Rockets'', Maiami ''Heat'', Toronto ''Raptors'' un Bruklinas ''Nets''.

Atšķirībā no Dragiča, Eiropas čempionam Ernangomesam Toronto rindās bija vēl ierobežotāka loma. Viņš laukumā devās 42 spēlēs, kurās vidēji spēlēja 14.6 minūtes. To laikā uzbrucējam 2.9 punkti un 2.9 atlēkušās bumbas. 27 gadus vecais basketbolists NBA karjeras laikā spēlējis arī tādās komandās kā Denveras ''Nuggets'', Minesotas ''Timberwolves'', Bostonas ''Celtics'', Sanantonio ''Spurs'' un Jūtas ''Jazz''.

Vils Bārtons pirms 2022./2023. gada sezonas no Denveras ''Nuggets'' maiņas darījumā nonāca Vašingtonas ''Wizards'', taču šajā komandā viņam neizdevās iedzīvoties. Spēlētājs nespēja iekļauties Vesa Anselda juniora spēlētajā sistēmā, tādējādi aizvadot vienu no sliktākajām sezonām karjerā. 40 spēlēs ''Wizards'' sastāvā Bārtonam 7.7 punkti, 2.8 atlēkušās bumbas un 2.4 rezultatīvās piespēles.

Gan Čikāga, gan Toronto ''Raptors'' šobrīd cīnās par sezonas turpināšanu pēc regulārā turnīra. ''Raptors'' ar 31 uzvaru 63 spēlēs ieņem devīto vietu, bet ''Bulls'' ar 28 uzvarām 62 spēlēs ir 11. pozīcijā Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/ShamsCharania

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja