Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

papildināts "Thunder" pagarina līgumu ar Pērkinsu, Bibijs tēmē uz "Heat"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Thunder" pagarina līgumu ar Pērkinsu, Bibijs tēmē uz "Heat"
Kelena Azubukī tā arī neaizvadīja nevienu spēli ''Knicks'' rindās. Foto: AP/Scanpix.

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Oklahomasitijas "Thunder" šodien paziņojis par ilgtermiņa līguma noslēgšanu ar centru Kendriku Pērkinsu, kurš komandai pievienojās februārī, pārceļoties no Bostonas "Celtics".

Pērkinsam ilgtermiņa līgums ar "Thunder"

26 gadus vecais Pērkinss uz „Thunder” pārcēlās pagājušajā mēnesī, pārnākot no „Celtics”. Oklahomasitija uzreiz ķērusies vērsim pie ragiem, lai parūpētos par to, lai centrs šajā komandā paliktu uz ilgu laiku. Šodien klubs paziņojis, ka ar spēlētāju noslēgts ilgtermiņa līgums. Tā detaļas netiek publiskotas. Pērkinss, kuru 2003. gada draftā ar 27. numuru izvēlējās „Grizzlies”, sezonas pirmo pusi izlaida pagājušā sezonā gūtā ceļgala savainojuma dēļ.

Bibijs izpērk līgumu ar "Wizards", tēmē uz "Heat"

No Atlantas uz Vašingtonu aizmainītais aizsargs Maiks Bibijs izpircis pēdējā gada līgumu ar „Wizards”, atsakoties no 6.2 miljoniem dolāru. 32 gadus vecais spēlētājs, kurš kļuvis par brīvo aģentu, bez „Hawks” un „Wizards”, kur viņa karjera ilga 30 minūtes, spēlējis arī „Grizzlies” un „Kings” komandās. Mēļo, ka pieredzējušais aizsargs varētu pievienoties Maiami „Heat”.

Floridas komandā karjeru turpināt varētu arī Trojs Mērfijs. „Heat” tādā gadījumā būtu jāšķiras no diviem spēlētājiem. Reālākie kandidāti uz došanos prom ir Karloss Arojo, kurš sezonas sākumā bija sākumsastāva saspēles vadītājs, taču tagad nosēdināts tālā rezervē, un Džamāls Maglors, kurš spēlējis epizodiski.

Bibija nākamās pieturvietas sakarā tiek minēta arī Bostona un Portlenda, taču „Heat” viņam varētu dot lielāku spēles laiku, visticamāk, pat starta pieciniekā, aizsargu pāri veidojot ar Dveinu Veidu. Bez tam, Maiami ir viena no galvenajām pretendentēm uz čempionu titulu, kas Bibija izvēlē nav mazsvarīgi.

"Knicks" šķiras no Azubukī

"Knicks'' Azubukī ieguva 9. jūlija darījumā, kurā ''Warriors'' ieguva bijušo Ņujorkas spēka uzbrucēju Deividu Lī. Sākotnēji tika plānots, ka Azubukī, kurš jau 2009./2010. gada sezonā izlaida 73 spēles, būs gatavs šīs sezonas sākumam, taču ieceres tā arī nepiepildījās, un talantīgais aizsargs jau labu laiku ir bez reālas spēļu prakses.

Tagad, kad ''Knicks'' sastāvā atbrīvojusies vieta, Ņujorkas komanda lūkosies brīvo aģentu tirgus virzienā un jau esot noskatījusi pāris garā gala spēlētājus. Viens no variantiem esot bijušais Hjūstonas ''Rockets'' spēlētājs Džareds Džeferīzs, kurš ''Knicks'' rindās spēlējis jau iepriekš.

Savas NBA karjeras laikā Azubukī, kurš savulaik plecu pie pleca spēlējis arī ar mūsu Andri Biedriņu Goldensteitas ''Warriors'' rindās, vidēji ik mačā guvis 12,2 punktus (metieni no spēles - 46,%), izcīnījis 3,6 atlēkušās bumbas un pārķēris vienu pretinieku piespēli.

Izmantotie resursi:
The Canadian Press

  +7 [+] [-]

, 2011-03-01 18:07, pirms 14 gadiem
Atceros šo spēlētāju ar viņa augumam neraksturīgām iezīmēm.

YouTube
- Kelenna Azubuike fantastic block


YouTube
- Kelenna Azubuike block J.R.Smith
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2011-03-01 18:33, pirms 14 gadiem
PO būs kapiņš. Ne pa jokam favorīti bruņojas.

  -2 [+] [-]

, 2011-03-01 18:35, pirms 14 gadiem
Diezvai Miami vajag Bibiju , vecs jau čalis ;(

  +3 [+] [-]

, 2011-03-01 18:36, pirms 14 gadiem
Vai tad gadījumā nenotika arī Corey Brewer līguma izpirkšana no Knicks puses?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-03-01 19:35, pirms 14 gadiem
Troy Murphy uz Bostonu

     [+] [-]

, 2011-03-01 19:49, pirms 14 gadiem
ibio, es arī varu tēmēt viss kaut kur!

     [+] [-]

, 2011-03-01 19:57, pirms 14 gadiem
showstopper rakstīja: Troy Murphy uz Bostonu
vajag vairāk baltos, takā 80s ar Bērdu, Makheilu un Eindžu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-01 21:01, pirms 14 gadiem
Bibis ir mazs hiperaktīvs aizsargs, kas noteikti varētu tā jau neapstādināmo LBJ vel pabarot ar smukām piespēlēm!!!

     [+] [-]

, 2011-03-01 21:46, pirms 14 gadiem
Andris Dieviņš rakstīja: Bibis ir mazs hiperaktīvs aizsargs, kas noteikti varētu tā jau neapstādināmo LBJ vel pabarot ar smukām piespēlēm!!!
Heat spēlē tāpat kā pagājušos sešu gadus spēlēja Cavaliers... Lebronu nebaro ar piespēlēm, viņš baro citus.

     [+] [-]

, 2011-03-01 22:00, pirms 14 gadiem
Thunder ir nenormāli ieguvēji!

     [+] [-]

, 2011-03-01 22:22, pirms 14 gadiem
pistol rakstīja: Heat spēlē tāpat kā pagājušos sešu gadus spēlēja Cavaliers... Lebronu nebaro ar piespēlēm, viņš baro citus.
Jo nav laba trenera. Paskaties, kā Spurs un Bostona laiž bumbu pa apli.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-01 23:17, pirms 14 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: kas tad baros viņu? Arrayo? Heat tā vietā lai ņemtu Bošu, vajadzēja zvaigznes saspēlētājs, tāds kā NYK tagad ir Billaps, vai arī Feltons, un bez kārtīga C, Heat var nemaz nesapnot par gredzeniem, Židrūns ir aizsēdināts rezervē nespēlē, Dampjērs ir gados vīrs, Magloirs manāmi uz laukuma, tas -kas savainots, aizmirsu viņa vārdu, tas traumēts un nav masa,lai cīnītos ar tādiem vīriem kādi ir B`c, Atlantas večiem, par Buļļu garajiem nemaz nerunāsim.
Haslems? nu šogad varbūt arī tituls nebūs, bet ir visas iespējas vasarā piesaisīt kādu labu garo spēlētāju, kā piemēram Nene. Domāju, ka ne viens vien grib uzspēļēt kopā ar Lebronu, Veidu, Bošu ar reālām iespējām izcīnīt titulu.
Par bibiju runājot uzskatu, ka viņam vajadzētu iederēties Heat, jo kā jau visi ārējie spēlētāji Heatos ir snaiperi, lai Veidam vai Lebronam ejot cauri ir kam izmest. Bibijam tomēr ir pieredze, tai skaitā arī playoffu, kas arī nav mazsvarīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja