Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Stīvensons dusmīgs par neiekļūšanu zvaigžņu spēlē

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

Stīvensons dusmīgs par neiekļūšanu zvaigžņu spēlē
Lenss Stīvensons un Indiānas ''Pacers'' Austrumu konferencē ieņem 1. vietu, Maiami ''Heat'' apsteidzot par trīs uzvaru tiesu. Foto: AFP/Scanpix.

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Indiānas ''Pacers'' aizsargs un viens no līgas progresējušākajiem spēlētājiem Lenss Stīvensons sarunā ar žurnālistiem publiski atzinis, ka ir dusmīgs par to, ka nav ticis iekļauts visu zvaigžņu spēles sastāvā. Tāpat ''Pacers'' sakarā tiek baumots, ka klubs izrādot interesi par brīvo aģentu bijušo Klīvlendas ''Cavaliers'' centru Endrjū Bainamu.

Stīvensons: "Esmu pelnījis vietu ''All Star'' spēlē"

23 gadus vecais Lenss Stīvensons NBA spēlē kopš 2010. gada, kad viņu ar 40. kopējo numuru jauno spēlētāju aizrunāšanas ceremonijā izvēlējās Lerijs Bērds un viņa vadītā Indiānas ''Pacers''. No gada uz gadu Stīvensons kļuvis par arvien nozīmīgāku daļu no komandas, un šosezon vidēji ik mačā guvis 14,2 punktus, izcīnījis 7,2 atlēkušās bumbas un 5,4 rezultatīvas piespēles, kļūstot par vienu no ''Pacers'' vadošajiem spēlētājiem. Neskatoties uz to, Indiānu zvaigžņu spēlē pārstāvēs tikai divi basketbolisti - centrs Rojs Hiberts un aizsargs Pols Džordžs. ''Esmu dusmīgs. Jūtu, ka 2013. man bija izlaušanās un progresa gads - jau pagājušajā sezonā parādīju, ka varu spēlēt pret visiem, bet šosezon, manuprāt, esmu pielicis vēl vairāk,'' laikrakstā ''Indianapolis Star'' citēts 196 centimetrus garais Stīvensons, kurš pagaidām ir vienīgais līgā, kuram četrās cīņās izdevies noformēt ''triple-double''.

''Pacers'' aizsarga vietu 63. ''All Star'' mačā, kas februārī risināsies Ņūorleānā, ieņēmuši Bruklinas ''Nets'' pieredzējušais aizsargs Džo Džonsons un Toronto ''Raptors'' pārstāvis Demārs Derozans. ''Visi domā, ka esmu piečakarēts,'' sacīja Stīvensons. ''Beidzot visi ir manā pusē...''

Austrumu vienību zvaigžņu spēlē vadīs ''Pacers'' galvenais treneris Frenks Vogels, kurš medijiem atklāja, ka ir apmierināts ar to, kā Stīvensons uztvēris ''All Star'' atteikumu. ''Viņš to mutiski neizrāda, taču ir redzams, ka viņš ir nedaudz aizvainots. Treniņprocesu gan tas neietekmē - Lenss šodien darbojās ar teicamu enerģiju, un esmu drošs, ka viss būs kārtībā,'' teic Vogels. ''Kopumā ir grūti, jo tas ir kas tāds, ko viņš noteikti ir pelnījis un gribēja sasniegt. Tagad viņš cieši, jo cieši jāapskauj, un viņam jāsaprot, cik daudz mums viņš ir vajadzīgs.''

''Pacers'' lenc Bainumu

Bijušais Losandželosas ''Lakers'' centrs Endrjū Bainams, kurš visu pagājušo sezonu izlaida ceļgala savainojuma dēļ, šosezon ''Cavaliers'' sastāvā piedalījās 24 spēlēs (8,4 punkti un 5,3 bumbas zem groziem), taču janvārī apmaiņā pret Luolu Dengu tika aizmainīts uz Čikāgas ''Bulls''. Tagad 26 gadus vecais basketbolists ir brīvais aģents un par karjeras turpinājumu diskutē ar pieciem potenciālajiem darba devējiem.

ESPN rīcībā esošā informācija liecina, ka ''Pacers'' piektdien tikās ar Bainamu, lai pārrunātu iespējamās sadarbības iespējas. Indiāna spēlētājam var piedāvāt līgumu, kura vērtība sasniedz 2,1 miljonu ASV dolāru, kamēr Maiami ''Heat'' - vēl viena pretendente uz Bainama pakalpojumiem - piedāvājumā veterāna minimums, turklāt Floridas klubam Bainama iegūšanas gadījumā būtu jāatlaiž kāds no pašreizējiem komandas spēlētājiem.

Lensa Stīvensona spilgtākās epizodes

Izmantotie resursi:
Associated Press

Vai Lenss Stīvensons pelnījis būt ''All Star'' spēlē?

  • 84

  • 66


  -1 [+] [-]

, 2014-02-01 12:30, pirms 10 gadiem
Ja vajadzēs klaunu uz Zvaigžņu spēli, tad tiks izsaukts, no worries!

  +1 [+] [-]

, 2014-02-01 12:41, pirms 10 gadiem
Spēlē jau labi, bet nu sorry. Šī ir zvaigžņu spēle, bet Stīvensons ne tuvu nav zvaigzne.

  +2 [+] [-]

, 2014-02-01 12:52, pirms 10 gadiem
Ambīcijas ir laba lieta, čalis progresējis, bet nu jāpagaida vel. Nesaprotu ko Joe Jonsons dara all stars mačā.

  -1 [+] [-]

, 2014-02-01 13:04, pirms 10 gadiem
Tie stati ir ņemti no wikipēdijas vai kā? Viņam jau sen ir virs 5 piespēlēm. Lance noteikti bija pelnījis, bet nu vajadzēja salikt arī citu komandu līderus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-02-01 13:16, pirms 10 gadiem
One Man Show! rakstīja: Spēlē jau labi, bet nu sorry. Šī ir zvaigžņu spēle, bet Stīvensons ne tuvu nav zvaigzne.
To jau tur par lielu daļu no viņien var teikt. Vols ir zvaigzne? Derouzans? Milsaps? Noā?

  -1 [+] [-]

, 2014-02-01 13:28, pirms 10 gadiem
Ne šis video, ne stati neatspoguļo to, ko viņš dara laukumā. Viņš atstāj milzīgu iespaidu uz, iespējams, līgas labākās komandas sniegumu un tās panākumiem. Tādēļ zinot traumu situāciju līgā un austrumu jēlumu, piekrītu, ka viņš ir pelnījis būt east all-star.

  +1 [+] [-]

, 2014-02-01 13:30, pirms 10 gadiem
minkanak rakstīja: To jau tur par lielu daļu no viņien var teikt. Vols ir zvaigzne? Derouzans? Milsaps? Noā?
Ap viņiem ir lielāks haips. Un jā, viņi varbūt nav superzvaigznes, bet mazas zvaigznītes. Nejau dēļ snieguma vien skatās, bet pēc popularitātes arī. Un haips ap Stīvensonu ir gaužām mazāks kā ap to pašu Volu.

  +1 [+] [-]

, 2014-02-01 13:54, pirms 10 gadiem
Būtu pelnijis, ja mācētu nevirināt muti !
Īsts vecis nekad šadi neteiks, bet ļaus citiem par viņu runāt.

  -1 [+] [-]

, 2014-02-01 14:05, pirms 10 gadiem
Šitais ir jāaizsūta atpakaļ un 19 gs, lai par vergu biš pašancē un beidz zīmēties, citādāk jau par traku paliek.

  +3 [+] [-]

, 2014-02-01 15:07, pirms 10 gadiem
essavamāte. rakstīja: Šitais ir jāaizsūta atpakaļ un 19 gs, lai par vergu biš pašancē un beidz zīmēties, citādāk jau par traku paliek.
Gribētu redzēt, kā tu to pateiktu acīs 2 metrīgam nēģerim

  +1 [+] [-]

, 2014-02-01 15:29, pirms 10 gadiem
It kaa peec statiem buutu pelnijis vietu ASG, bet no otras, it kaa nee. Nav vinjsh veel nekaada zvaigzne, lai taa vnk tiktu iekljauts. Laikam turpmaak mazaak vajag ziimeeties peec katra otraa iemestaa metiena un raadiit visaadus ne visai atbilstoshus zhestus speeles laikaa, tad varbuut treneri arii iebalsos starp rezervistiem.

  +1 [+] [-]

, 2014-02-01 16:14, pirms 10 gadiem
Lai Lenss arī nākamgad notur šīs sezonas līmeni, un ļoti ticams, ka tiks tai ASG. Pagājušajā sezonā tikai beigu daļā sāka atplaukt un rādīt pašreizējo līmeni. Būs OK.

  -1 [+] [-]

, 2014-02-01 17:43, pirms 10 gadiem
One Man Show! rakstīja: Spēlē jau labi, bet nu sorry. Šī ir zvaigžņu spēle, bet Stīvensons ne tuvu nav zvaigzne.
Nu bet ko Džonsons ir izdarījis šogad, lai tiktu? Kur tur tā zvaignze?

Stati jau vien runā par labu Stīvensonam. Un kā jau kkur iepriekš minēju, ja reiz no IND nāca divi spēlētāji, tad domāju Stīvensons vairāk pelnījis par Hibertu bija.

     [+] [-]

, 2014-02-01 17:49, pirms 10 gadiem
Cilvēkus neinteresē zvaigžņu spēlē vērot floperus un tēlotājus. Pelnīti...

  -2 [+] [-]

, 2014-02-01 19:07, pirms 10 gadiem
Mixes rakstīja: Cilvēkus neinteresē zvaigžņu spēlē vērot floperus un tēlotājus. Pelnīti...
Un TD mašīnas jau arī nevienam neinteresē? + kāds viņam dribls, māņkustības. Tiešām labs materiāls ASG.

  -1 [+] [-]

, 2014-02-01 19:31, pirms 10 gadiem
host rakstīja: Gribētu redzēt, kā tu to pateiktu acīs 2 metrīgam nēģerim
Nekas man viņam nav jāsaka āmur.

  +1 [+] [-]

, 2014-02-02 20:44, pirms 10 gadiem
viens te rakstīja, komentāru un teica, ka Vols jebšu pareizāk John Wall neesot zvaigzne. man liekas, ka kāds ir pamatīgi sasities vai vienkārši piedzimis debīls, jo Wall's nu ļoti ļoti strauji jau sāk iegūt zvaigznes cienīgu titulu.
un jā, Lenss nu galīgi ir trāpījis greizi, jo zvaigzne viņš vēl nekāda nav, lai čīkstētu, ka neviens viņu neņem bariņā. no sākuma jābeidz And1 mixtape'i skatīties un jāspēlē kārtīgs basketbols, jo laukumā dažubrīd uzvedās kā mudaks