Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Spurs" pievienojas Rīgā dankojušais Šenons Brauns

Andrejs Siliņš

"Spurs" pievienojas Rīgā dankojušais Šenons Brauns
Šenons Brauns preses konferencē Rīgā
Foto: Renārs Buivids

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Sanantonio "Spurs" vadība parakstījusi līgumu uz desmit dienām ar divkārtējo līgas čempionu Šenonu Braunu, kurš pagājušajā vasarā "Krastu mača" ietvaros viesojās Rīgā, piedaloties "Slam Dunk" konkursā.

28 gadus vecais Brauns NBA aizvadījis septiņas sezonas, pārstāvot Klīvlendas "Cavaliers", Čikāgas "Bulls", Šarlotes "Bobcats", Losandželosas "Lakers" un Fīniksas "Suns". Ar "Lakers" Brauns divas reizes kļuva par NBA čempionu (2009, 2010).

Pagājušajā vasarā Brauns viesojās Rīgā, piedaloties "Krastu mača" danku konkursā, bet neilgi pirms šīs sezonas sākuma "Suns" Braunu aizmainīja uz Vašingtonas "Wizards". Galvaspilsētā Brauns nepalika ilgi, jo klubs, tāpat kā Malkolmu Lī un Kendalu Māršalu, spēlētāju atbrīvoja.

"Spurs" neizmantoja iespēju turpināt sadarbību ar Otiusu Džefersu, viņa vietā noslēdzot līgumu ar viņa vienaudzi Šenonu Braunu. Šobrīd līgums noslēgts uz desmit dienām, pēc tam "Spurs" varēs piedāvāt vēl vienu tikpat gara termiņa līgumu, bet, ja klubs vēlēsies paturēt spēlētāju arī pēc tam, būs jāslēdz līgums līdz sezonas beigām.

Karjeras laikā Brauns vidēji mačā 18,7 minūtēs guvis 8,1 punktu un izcīnījis 2,0 atlēkušās bumbas. Pagājušajā sezonā "Suns" rindās 193 centimetrus garais Brauns vidēji guva 10,5 punktus un izcīnīja 2,5 bumbas zem groziem.

Šenons Brauns Rīgā

  -2 [+] [-]

, 2014-02-01 23:26, pirms 10 gadiem
Kamēr Brauns uz Spurs, tikmēr Pacers nocēluši Bainamu

  +2 [+] [-]

, 2014-02-01 23:41, pirms 10 gadiem
Neviens neko nav nocēlis. Drāmu karaliene pati izvēlējās gala produktu. Jau kad pameta Cavs, teica, ka pievienosies tikai top3 komandai. Tā kā Clips nevajag garo galu un Heat lēnām iespēlē Odenu, atlika tikai Pacers.
Lukstins88 rakstīja: Kamēr Brauns uz Spurs, tikmēr Pacers nocēluši Bainamu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja