Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Celtics" uzvar bez Gārneta

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Celtics" uzvar bez Gārneta
Ar Ala Džefersona 34 punktiem šoreiz uzvarai nepietika
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) svētdienas agrākajās spēlēs "Celtics" mājās uzveica Minesotas "Timberwolves", savukārt Orlando "Magic" Kanādā uzvarēja Toronto "Raptors". Spēlē starp "Celtics" un "Timberwolves" mājinieku labā 36 punktus guva Pols Pīrss.

"Air Canada Centre" spēli nedaudz aktīvāk uzsāka viesi, kas arī guva pirmos punktus spēlē, kā arī uzvarēja pirmo ceturtdaļu, lai gan ar nelielo sešu punktu pārsvaru. Otrā ceturtdaļa noslēdzās ar miera izlīgumu uz tablo, lai gan spēlē vadībā joprojām bija viesi, ar to pašu sešu punktu pārsvaru. Dvaitam Hovardam šī bija ļoti veiksmīga spēle, ko gan nevarētu teikt par "Raptors" līderi Krisu Bošu.

Trešās ceturtdaļas laikā veiksmīgu atrāvienu beidzot izdevās īstenot viesu komandai, uzvarot ceturtdaļu ar 16 punktu pārsvaru ( 34:18 ), un visā spēlē panākot iespaidīgo 22 punktu pārsvaru, kas "Magic" basketbolistiem solīja mierīgu dzīvi pēdējās ceturtdaļas laikā. Vienīgais, kas varētu izmainīt šo situāciju, bija paši "Magic" spēlētāji. Bet viņiem pārsvara noturēšana nesagādāja ne mazākās problēmas. Lai arī pēdējā ceturtdaļa tika uzvarēta tikai ar viena punkta pārsvaru, bet uzvara spēlē bija itin pārliecinoša.

Uzvarētāju rindās Dvaits Hovards guva 29 punktus un izcīnīja 14 atlēkušās bumbas. No soliņa spēlē veiksmīgi iesaistījās Mikaels Pietruss, kurš šovakar guva 22 punktus. Zaudētājiem rezultatīvākais ar 16 gūtajiem punktiem bija Hosē Kalderons, Džoejs Greiems guva 14 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas.

"Celtics" bez Gārneta uzvar

Spēli izlaist nācās Kevinam Gārnetam, kurš saķēris drudzi. Kā sacīja mājinieku treneris, tad Gārnets, iespējams, izlaidīs arī spēli pret "76ers". Gārneta vietā spēli sākumsastāvā uzsāka Glens Deiviss, kurš visas spēles laikā guva 12 punktus.

Spēli abas komandas uzsāka līdzīgi, ar vadību mainoties vai ik katru minūti, tomēr, pat bez Gārneta, "Celtics" uzvarēja viesus ceturtdaļā, kas gan nesolīja vieglus laikus turpmākajā spēlē, jo pārsvars bija vien piecu punktu liels. Jau otrās ceturtdaļas laikā tapa skaidrs spēles uzvarētājs - pārliecinoši ceturtdaļu uzvarēja mājinieki, praktiski izlemjot, kura komanda šovakar uzvarēs.

Saņēmuši pērienu no trenera, aktivizējās arī "Timberwolves". Zem groza aktīvi un veiksmīgi spēlēja Als Džefersons, krājot punktus vienu pēc otra, bet ar to uzvarai bija par maz. Viesi uzvarēja gan trešo, gan ceturto spēles ceturtdaļu, bet ar nepietiekamu pārsvaru, lai pieveiktu "Celtics", kam šī bija jau 11 uzvara pēc kārtas.

Veiksmīga spēle zaudētāju sastāvā Alam Džefersonam, kurš guva 34 punktus un izcīnīja 11 bumbas zem groziem, Rendija Faja kontā 21 gūtais punkts un deviņas rezultatīvas piespēles partneriem. Uzvarētāju rindās spoža spēle kapteinim Polam Pīrsam, kurš guva 36 punktus, izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas un sešas reizes palīdzēja partneriem atslēgt pretinieku grozu. Rejs Alens guva 22 punktus.

Izmantotie resursi:
nba.com

     [+] [-]

, 2009-02-01 22:50, pirms 16 gadiem
Orlando labs revanš par zaudējumu janvāra sākumā

  +4 [+] [-]

, 2009-02-01 23:09, pirms 16 gadiem
Es vinmēr esmu teicis, ka Pīrss ir un paliks Celtics sirds, lai kādi spēlētāji arī tur spēlētu

  +1 [+] [-]

, 2009-02-01 23:11, pirms 16 gadiem
go celtics!

     [+] [-]

, 2009-02-01 23:57, pirms 16 gadiem
Bez Kewina hmmmmmmmm, tas vien pierāda komandas spēku un vairāku līderu esamību... kas arī pilnā sastāvā, līdzeriem kopā spēlējot nemaz netraucē!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja