Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Braients un Džeksons pozitīvi vērtē sezonas sākumu

Braients un Džeksons pozitīvi vērtē sezonas sākumu
Fils Džeksons un Kobe Braients
Foto: AP

113 : 100

Lakers - Jazz

Nacionālās Basketbola Asociācijas kluba Losandželosas "Lakers" galvenais treneris Fils Džeksons atzinīgi novērtējis komandas rezultātus līdz šim. Līdzīgās domās bija arī "Lakers" aizsargs Kobe Braients.

Losandželosas "Lakers" šosezon uzvarējuši 25 no 30 spēlēm, kas ir labākais sākums kopš 1999./2000. gada sezonas komandas, kas iespēja to pašu. Pašreiz "Lakers" ir pārliecinošā vadībā Rietumu konferencē, jo tuvākie sekotāji Ņūorleānas "Hornets" atpaliek par piecām uzvarām. "Mums jābūt apmierinātiem ar rezultātiem. Pašreiz mums ir tāda bilance, kādu cerējām iegūt," sacīja Losandželosas spēcīgākās vienības galvenais treneris Fils Džeksons.

Apmierināts ir arī "Lakers" līderis Kobe Braients, dodot komandai A novērtējumu: "A, bez šaubām. Domāju, ka esam paveikuši lielisku darbu, spēlējot un novietojot mūs labā pozīcijā," atklāja Braients.

Nākamā spēlē "Lakers" būs piektdien, kad savā laukumā būs tikšanās ar Jūtas "Jazz". Līdz šai spēlei būs pagājušas četras pilnas dienas bez spēlēm, kas ritmiskajā NBA kalendārā ir retums. To novērojis arī Džeksons, kurš savai komandai iedeva divas brīvas dienas bez treniņiem. Trešdien notika treniņš pēc atpūtas, kuru Džeksons nodēvēja par "atvienotu" (angliski - disconnected) un norādīja, ka "ir priecīgs par to, ka nebija paredzēta spēle" trešdien. "Lakers" spēļu kalendāru izvērtēja arī Braients: "Mums ir bijuši vairāki pārtraukumi, laika posmi, kad ir bijušas trīs vai četras dienas starp spēlēm, kas ir reta parādība. Tam visam ir arī otra puse, jo to vajadzēs atstrādāt ar biežākām spēlēm kādā brīdī."

Izmantotie resursi:
latimes.com

  +5 [+] [-]

, 2009-01-01 18:46, pirms 16 gadiem
Jā,pagaidām es redzu trīs līdera komandas,stabilas komandas!
Clevland ''Cavaliers''
Los Angelos ''Lakers''
Bostonas ''Celtics''
!

  -4 [+] [-]

, 2009-01-01 18:50, pirms 16 gadiem
Ceru, ka tāds būs arī sezonas turpimājums, jo Lakers ir jāaplieciena favorītu statuss uz NBA čempionu titulu, kuru visticamāk Lakers arī iegūs, neskatoties uz to, ka spēcīgākas kļuvušas tādas komandas kā Klīvlendas Cavaliers, Orlando Magic, Denveras Nuggets, Atlantas Hawks u.c.

  -1 [+] [-]

, 2009-01-01 18:58, pirms 16 gadiem
Veris rakstīja: Ceru, ka tāds būs arī sezonas turpimājums, jo Lakers ir jāaplieciena favorītu statuss uz NBA čempionu titulu, kuru visticamāk Lakers arī iegūs, neskatoties uz to, ka spēcīgākas kļuvušas tādas komandas kā Klīvlendas Cavaliers, Orlando Magic, Denveras Nuggets, Atlantas Hawks u.c.
Nedaudz Tev nepiekrītu,joCavaliers,
kopš LeBrona atnākšanas jau ir stipri!

  +2 [+] [-]

, 2009-01-01 21:16, pirms 16 gadiem
Es ķip no PSRS rakstīja: Jā,pagaidām es redzu trīs līdera komandas,stabilas komandas!
Clevland ''Cavaliers''
Los Angelos ''Lakers''
Bostonas ''Celtics''
!
domāju drīz pievinosies Suns! Onīls, Amare, Ričardons, Nešs un soliņš arī spēcīgs, intresanta komanda.. bet šīs trīs noteikti pagaidām pārliecina visvairāk.

  -1 [+] [-]

, 2009-01-01 22:55, pirms 16 gadiem
Leikeriem jātiek play off (pašsaprotami) un jāaizspēlējas līdz The finals.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-01-02 12:19, pirms 16 gadiem
Es ķip no PSRS rakstīja: Nedaudz Tev nepiekrītu,joCavaliers,
kopš LeBrona atnākšanas jau ir stipri!
Neaizmirsti arī Hornets
Un Spurs!!!

  -1 [+] [-]

, 2009-01-02 13:35, pirms 16 gadiem
Es ķip no PSRS rakstīja: Jā,pagaidām es redzu trīs līdera komandas,stabilas komandas!
Clevland ''Cavaliers''
Los Angelos ''Lakers''
Bostonas ''Celtics''
!
Pareizi arī esi sarindojis Tas nekas, ka Celtics ir labāka bilance. Pēc tam noteikti seko jau pieminētās - Magic, Spurs, Hawks, Hornets, tieši šādā secībā

  -1 [+] [-]

, 2009-01-02 16:11, pirms 16 gadiem
Houston Rockets neviens nepiemin.. (?)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-01-03 02:10, pirms 16 gadiem
shamanis29 rakstīja: Pareizi arī esi sarindojis Tas nekas, ka Celtics ir labāka bilance. Pēc tam noteikti seko jau pieminētās - Magic, Spurs, Hawks, Hornets, tieši šādā secībā
Starp Spurs un Magic "Suns"