Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hadsonam tiks veikta operācija

Hadsonam tiks veikta operācija
Trojs Hadsons

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas ''Warriors'' rezerves saspēles vadītājam Trojam Hadsonam nepieciešama operācija savainotajai gūžai, kas nozīmē, ka viņš kareivjiem nevarēs palīdzēt līdz sezonas beigām.

Pagaidām nav noteikts, kur un kad operācija notiks, jo vairākas iestādes brīvdienu laikā ir slēgtas, taču paredzams, ka tas notiks pašā janvāra sākumā.

Atkopšanās laiks no šāda veida operācijas ir trīs līdz četri mēneši, kas nozīmē, ka Hadsons ierindā labākajā gadījumā varētu atgriezties aprīļa sākumā, kad līdz NBA regulārās sezonas beigām būs palikušas vairs tikai divas nedēļas.

Hadsons nav izgājis laukumā kopš pērnā gada 12. decembra. Šosezon 31 gadu vecais spēlētājs ir aizvadījis tikai deviņus mačus, vidēji spēlē gūstot 3.1 punktu, atdodot vienu rezultatīvu piespēli un savācot 0.8 bumbas zem groziem.

Paredzams, ka ''Warriors'' meklēs papildinājumu saspēles vadītajā pozīcijā. Maiami ''Heat'' izrādījuši interesi par ''Warriors'' spēlētāju Mikaelu Pietrusu, ko ''Heat'' varētu iegūt apmaiņā pret ''Warriors'' interesējošo Smušu Pārkeru.

Izmantotie resursi:
www.insidebayarea.com

Slēpts komentārs: pechka
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-01-01 21:55, pirms 16 gadiem
Labi , ka šogad pirmais PG vismaz visu laiku ierindā!

     [+] [-]

, 2008-01-02 01:32, pirms 16 gadiem
nu jaa zheel ka hadsons nevarees speeleet!!! hadsons sevi labi pieraadiija pirmsezonas speelees tapeec tagad atliek vien cereet ka warriors tiks play-off lai hadsons vareetu veel shosezon speeleet
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja