Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Porziņģis gatavojas sezonai

Porziņģis gatavojas sezonai
Marko Kilingsvorts, Markuss Hatens un Jānis Porziņģis
Foto: www.newbasketbrindisi.it

Latvijas basketbolists Jānis Porziņģis sava jaunā kluba "New Basket Brindisi" sastāvā, kas nākamsezon piedalīsies Itālijas otrajā līgā jeb "LegaDue", sācis gatavoties sezonai. Pirmās pārbaudes spēles jau nākamajā nedēļā.

Porziņģis Itālijā ieradās jau 21. augustā un jau pāris dienas vēlāk ar visu komandu piedalījās pasākumā, kurā "New Basket Brindisi" tikās ar faniem. Tagad komanda sākusi pilnvērtīgu gatavošanos sezonai un pirmās pārbaudes spēles gaidāmas 6. septmebrī, kad notiks četru komandu pārbaudes turnīrs. Tajā piedalīsies Porziņģa "New Basket Brindisi" un trīs Itālijas augstākās līgas komandas - "Banca Tercas Teramo", "Eldo Caserta" un "Basket Napoli". Pusfinālā "New Basket Brindisi" spēlēs ar "Banca Tercas Teramo", bet turnīra fināls jau dienu vēlāk.

Šosezon "New Basket Brindisi" piedalīsies Itālijas otrajā līgā kā jaunpienācēja, jo pagājušajā sezonā startēja tikai pēc spēka trešajā līgā, kur uzvarēja. Sastāvs komandai ir novākts diezgan solīds - bez 26 gadus vecā Porziņģa ir vēl divi amerikāņu leģionāri: saspēles vadītājs Markuss Hatens un spēka uzbrucējs/centrs Marko Kilingsvorts (abi pagājušajā sezonā bija vieni no augstākās līgas kluba "Legea Scafati" līderiem), bet pārējie ir vietējie spēlētāji. Sezonas pirmā spēle Porziņģim 5. oktobrī, kad "New Basket Brindisi" savā laukumā uzņems "Fastweb Casale Monferrato".

Izmantotie resursi:
newbasketbrindisi.it