Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Muižniekam zaudējums ceturtajā Polijas finālspēlē

Muižniekam zaudējums ceturtajā Polijas finālspēlē
Kārlis Muižnieks
Foto: sport.trefl.com

Ceturtdienas vakarā Polijas basketbola līgas ceturtajā finālspēlē zaudējumu piedzīvojis Kārlis Muižnieks un viņa trenētā Sopotas "Trefl", kas savā laukumā ar 71:79 piekāpās Gdiņas "Asseco Prokom". Līdz ar to "Asseco Prokom" komanda nonākusi uzvaras attālumā no Polijas zelta, atrodoties priekšā sērijā ar 3:1.

Pirmajās divās finālspēlēs Muižnieka vienība piedzīvoja zaudējumus, spēlējot izbraukumā (81:89 un 65:77), bet trešajā finālspēlē, spēlējot savā skatītāju priekšā, pārliecinoši sagrāva pretiniekus ar 26 punktu starpību (83:57). Ceturtdienas vakarā "Trefl" savā laukumā mēģināja izlīdzināt rezultātu finālsērijā, kas neizdevās, jo pārāki bija viesi, uzvarot ar 79:71.

"Asseco Prokom" labā 21 punktu guva amerikāņu saspēles vadītājs Džarels Blesingeims, bet pa 12 punktiem guva lietuviešu spēka uzbrucējs Donāts Motejūns un poļu aizsargs Premislavs Zamojskis. "Trefl" vienībā rezultatīvākie bija poļu basketbolisti Adams Vačinskis un Lukašs Košareks, kuriem attiecīgi 19 un 16 iemesti punkti.

Līdz ar ceturtdienas spēlē gūto panākumu "Asseco Prokom" komanda nonākusi soļa attālumā no Polijas čempiontitula izcīnīšanas, atrodoties priekšā sērijā ar rezultātu 3:1. Piektā finālspēle notiks 2. jūnijā Gdiņā.

Izmantotie resursi:
Tauron Basket Liga

  +1 [+] [-]

, 2012-06-01 10:39, pirms 12 gadiem
Tas ir tikai un vienīgi slinkums un nogogurums,kad nevar šitā spēli izvilkt galotnē ja varēja vienu spēli uzvarēt ar +20 tad noteikti var arī pārējas! Bet tas atkarīgs no sevis paša.
Muižnieks malacis!