Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Apskatnieks: Spānijas ACB līgas klubs izteicis piedāvājumu Timmam

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Apskatnieks: Spānijas ACB līgas klubs izteicis piedāvājumu Timmam
Jānis Timma. Foto: FIBA Basketball Champions league

Prominentais spāņu basketbola apskatnieks Čema de Lukass savā iknedēļas translācijā ''Twitch'' platformā atklājis, ka Spānijas ACB līgas klubs ''Zaragoza'' izteicis piedāvājumu latviešu uzbrucējam Jānim Timmam, kurš pašlaik ir brīvais aģents.

31 gadu vecais Jānis Timma sezonu sāka Turcijas Superlīgas un FIBA Čempionu līgas komandā ''Darussafaka''. Čempionu līgā latvietim vidēji 7,3 punkti un 2,5 atlēkušās bumbas, bet Turcijas meistarsacīkstēs caurmērā 11,8 punkti un 4,8 bumbas zem groziem.

Pagājušajā nedēļā vēstījām, ka Stambulas komanda šķīrās no Timmas, pamatojoties ar finansiāliem apsvērumiem. Komandu pametis arī aizsargs Meisons Džounss, savukārt centrs Deivids Makkormeks tuvākajā laikā varētu pārcelties uz Itālijas čempionātu. Eiropas ietekmīgākais aģents Miško Raznatovičs arī aktīvi meklē jaunu darba vietu bijušajam VEF leģionāram Kailam Olmenam, kurš joprojām ir ''Darussafaka'' rindās, taču, visticamāk, komandu pametīs. Prom dosies arī turku aizsargs Džans Korkmazs.

Tāpat iepriekš ziņojām, ka par Timmas pakalpojumiem interesi izrādījusi Latvijas čempione un krāslavieša bijusī vienība VEF Rīga. Kluba prezidents Gatis Jahovičs portālam ''Sportacentrs.com'' atzina, ka skaidrība Timmas jautājumā gaidāma drīz.

Šodien noskaidrojies, ka piedāvājumu latviešu basketbolistam izteikusi arī Spānijas ACB līgas komanda ''Zaragoza''.

Spāņu speciālista Porfi Fisaka vadītā komanda šajā sezonā spēlē FIBA Eiropas kausā, kur pārvarēja pirmo apakšgrupas kārtu, pieveicot Tallinas ''Kalev/Cramo'' un Itālijas A sērijas klubu ''Brindisi''. Otrajā grupu turnīrā, kas sāksies decembra ievadā, Saragosas basketbolistiem pretī stāsies čehu ''Nymburk'', turku ''Manisa'' un Francijas ''Pro A'' čempionāta pastarīte ''Gravelines''.

Spānijas čempionātā ''Zaragoza'' ar trīs uzvarām 11 spēlēs ierindojas 15. pozīcijā starp 18 klubiem.

Iepriekš ACB līgā Jānis Timma pārstāvējis Vitorijas ''Baskonia''.

Izmantotie resursi:
https://player.twitch.tv/?autoplay=...

  +4 [+] [-]

, 2023-11-30 19:50, pirms 5 mēnešiem
skaidrs, ka tagadējais vefiņš nav priekš Timmas potencēm.

  +1 [+] [-]

, 2023-11-30 20:06, pirms 5 mēnešiem
Potence un potenciāls ir divas dažādas lietas.

  +3 [+] [-]

, 2023-11-30 20:13, pirms 5 mēnešiem
Bļe, bet apbrīnojami- džeks vislaik tik tusē riņķī, basīti jau vairākus gadus noliekot otrajā, ja ne pat trešajā, ceturtajā plānā, bet ar visu to, piedāvājumu no TOP līgām viņam netrūkst. Afigeķ.

     [+] [-]

, 2023-11-30 20:15, pirms 5 mēnešiem
9KK3 rakstīja: Bļe, bet apbrīnojami- džeks vislaik tik tusē riņķī, basīti jau vairākus gadus noliekot otrajā, ja ne pat trešajā, ceturtajā plānā, bet ar visu to, piedāvājumu no TOP līgām viņam netrūkst. Afigeķ.
Lauvas aģentūra strādā.

     [+] [-]

, 2023-11-30 20:17, pirms 5 mēnešiem
zanessa rakstīja: Potence un potenciāls ir divas dažādas lietas.
Tas nespēs mūs biedēt

  -1 [+] [-]

, 2023-11-30 21:07, pirms 5 mēnešiem
9KK3 rakstīja: Bļe, bet apbrīnojami- džeks vislaik tik tusē riņķī, basīti jau vairākus gadus noliekot otrajā, ja ne pat trešajā, ceturtajā plānā, bet ar visu to, piedāvājumu no TOP līgām viņam netrūkst. Afigeķ.
Līgas jā, bet klubu līmenis nav tas augstākais, esošais Zaragosa, ne velti spēlē Fiba Eiropas kausā

     [+] [-]

, 2023-11-30 21:19, pirms 5 mēnešiem
Real Rebel rakstīja: Līgas jā, bet klubu līmenis nav tas augstākais, esošais Zaragosa, ne velti spēlē Fiba Eiropas kausā
Kur tad tgd viņš spēlētu Vef sastāvā?

  -1 [+] [-]

, 2023-11-30 21:22, pirms 5 mēnešiem
Trahun4iks rakstīja: Kur tad tgd viņš spēlētu Vef sastāvā?
Čempionu līgā, Eiropas kauss ir līmeni zemāks

Vienīgais, kas ir labi, tad ACB tops piedāvā pietiekami labas spēles

  +1 [+] [-]

, 2023-11-30 22:08, pirms 5 mēnešiem
Real Rebel rakstīja: Līgas jā, bet klubu līmenis nav tas augstākais, esošais Zaragosa, ne velti spēlē Fiba Eiropas kausā
Vienalga, laba spēlē Zaragosa dotu jaunas iespējas, 32 gadi būs vasarā, vēl var kādu labu līgumu noraut.

     [+] [-]

, 2023-11-30 22:26, pirms 5 mēnešiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Vienalga, laba spēlē Zaragosa dotu jaunas iespējas, 32 gadi būs vasarā, vēl var kādu labu līgumu noraut.
Protams, ka var, bet pašlaik izskatās, ka tā vairs nebūs Eirolīga

     [+] [-]

, 2023-11-30 22:29, pirms 5 mēnešiem
Domāju ka šeit jau ir tipisks "oldtimeru" līgums kura summa sezonas šķērsgriezumā pirms 3-4 gadiem sastādītu 2 mēnešu algu Himkos. Tā paiet "pasaules godība"