Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Blūms tiekas ar spāņu medijiem

Blūms tiekas ar spāņu medijiem
Jānis Blūms
Foto: bilbaobasket.biz

Latvijas basketbolists Jānis Blūms pirmdien sava jaunā spāņu kluba "Bilbao Basket" mājvietā tikās ar vietējiem masu medijiem, atbildot uz jautājumiem par gaidāmo sezonu.

Līdz šim Blūms nebija iepazīstināts ar Bilbao medijiem saspringtā grafika dēļ. "Bilbao Basket" komandai viņš pievienojās uzreiz pēc Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra Latvijas izlases sastāvā, izlaižot lielāko daļu kluba sagatavošanās posmu. "Treneris ir ļoti profesionāls, kopš pievienojos komandai viņš man ir devis daudz informācijas. Vēl ir septiņas dienas līdz pirmajai spēlei, kuru laikā katru dienu varu iemācīties ko jaunu, tāpēc domāju, ka būšu gatavs uz pirmo spēli," tā izteicās pats Blūms.

Kā atklāja Blūms, pirms pievienošanās komandai viņš zinājis trīs spēlētājus no pašreizējā "Bilbao Basket" modeļa - lietuvieti Ronaldu Seibuti, francūzi Frederiku Veisu un horvātu Marko Baniču, pret kuriem bijis spēlēts izlašu līmenī. 26 gadus vecais latviešu saspēles vadītājs arī uzteica otru saspēles vadītāju Havjēru Salgado, kura teikto spēlētāji ļoti respektē.

"Atdošu maksimumu, lai komanda varētu parādīt vēl labāku sniegumu nekā pagājušajā sezonā," sola Blūms, kurš jau izteicies, ka "Bilbao Basket" pirmo pretinieku Madrides "Estudiantes" viņš zin labi, jo ar to spēlēts jau iepriekš. Blūms apzinoties "Estudiantes" spēku, tāpat kā visas ACB līgas augsto līmeni: "Lai gūtu uzvaras ACB līgas spēlēs, nepieciešams koncentrēties maksimāli uz katru spēli," norāda Blūms.

Kā jau minēts, pirmo spēli "Bilbao Basket" aizvadīs izbraukumā pret Madrides "Estudiantes". Spēle notiks jau šosvētdien, 5. oktobrī.

Izmantotie resursi:
bilbaobasket.biz