Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Roberts Freimanis pievienojas Eirokausu debitantei no Bulgārijas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Roberts Freimanis pievienojas Eirokausu debitantei no Bulgārijas
Roberts Freimanis. Foto: Renārs Koris

Latviešu basketbolists Roberts Freimanis, kurš pagājušajā sezonā spēlē Igaunijā, karjeru turpinās Bulgārijas komandā Plovdivas "Akademik". Vienība jaunajā sezonā startēs arī FIBA Eiropas kausā.

30 gadus vecais spēka uzbrucējs Roberts Freimanis pagājušajā sezonā pārstāvēja Raplas "Avis Utilitas". Laukumā dodoties 26 mačos, viņš vidēji izcēlās ar 13,3 punktiem, 8,1 atlēkušajām bumbām un 2,7 rezultatīvām piespēlēm. Raplas komanda cīņā par Latvijas-Igaunijas līgas bronzu piekāpās "Ogrei".

Pirms tam Freimanis pārstāvēja Rīgas VEF un "Ventspils" komandas.

Tagad viņš kļuvis par Plovdivas "Akademik" otro leģionāru, jo Bulgārijas komandai iepriekš pievienojās amerikānis Ruots Monjongs, kurš pagājušajā sezonā spēlēja NCAA un vidēji izcēlās ar 11,9+11,0.

"Akademik" jaunajā sezonā piedalīsies četros turnīros – Bulgārijas čempionātā, Bulgārijas kausā, Balkānu līgā un FIBA Eiropas kausā. Vieta Eirokausos tika nopelnīta, aizvadītajā sezonā iegūstot Bulgārijas čempionāta bronzu. "Akademik" uz Eiropas skatuves izies pirmo reizi kluba vēsturē.

Izmantotie resursi:
https://plovdivbasketball.com/2021/...

     [+] [-]

, 2021-08-30 21:21, pirms 3 gadiem
Ja vien nebūtu slinkums.. Tad vajadzēja būt līdzas ar savu BFF Timmu, bet nu neparvarēja.. Bet prieks ka vismaz pusprofesionāla izdevās