Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Blumbergs pēc Grieķijas sezonas beigām piedalīsies NBA komandas nometnē

Agris Suveizda

Blumbergs pēc Grieķijas sezonas beigām piedalīsies NBA komandas nometnē
Roberts Blumbergs. Foto: Aris BC

Latvijas basketbola izlases kandidāts Roberts Blumbergs pēc klubu sezonas beigām pievienosies kādas Nacionālās basketbola asociācijas vienības mininometnei, pavēstījis aģents Artūrs Kalnītis.

208 centimetrus garā un 26 gadus vecā Blumberga pārstāvētais Saloniku klubs "Aris" rīt pret Eirolīgas čempioni Atēnu "Panathinaikos" sāks Grieķijas pusfinālsēriju, bet pēc Grieķijas čempionāta beigām latvietis uz neilgu laiku pievienosies kādas, pagaidām vēl nenosauktas, Nacionālās basketbola asociācijas vienības treniņnometnei. Sīkāka informācija pagaidām vēl neseko, aģents vien piebilda, ka Blumbergs tādējādi izlaidīs valstsvienības nometnes pirmās divas nedēļas.

Pirms tam ar "Sibiu" izcīnījis Rumānijas bronzu, Blumbergs aizvada pirmo sezonu Grieķijā. "Aris" spēlēja arī ULEB Eirokausā, kur ar bilanci 9-9 ieņēma piekto vietu grupā un astotdaļfinālā Rīgā ar 67:95 kapitulēja "Prometey". Blumbergs Eirokausā sāka 11 no 13 spēlēm un vidēji 20,7 minūtēs tika pie 6,4 punktiem, 3,5 atlēkušajām bumbām un 1,0 kļūdām. Grieķijas pamatturnīrā "Aris" ieņēma piekto vietu un ceturtdaļfinālā ar 2-1 izsita "Promitheas". Blumbergam vietējā līgā 21 aizvadīta spēle un vidēji 9,5 punkti, 3,1 atlēkusī bumba.

Blumbergs Latvijā ir spēlējis Valmieras un Liepājas komandās, bet ārzemēs pārstāvējis arī Vācijas un Spānijas klubus, kā arī divas sezonas spēlējis NCAA.

     [+] [-]

, 2024-05-30 22:07, pirms 4 nedēļām
vai kada valsts iestade vai knabs beidzot to kalniti neizkratis, normali slepa miljonus, kamer maksatnespeja noradija ka nekas nav, nepieder. drausmigs lv limenis, vinam butu jasez cietuma! un augsta limena basketbolisti so vel piesedz...

     [+] [-]

, 2024-05-30 22:19, pirms 4 nedēļām
Ko tas čalis ar vidēji 6 punktiem grieķu līgā plāno parādīt NBA nometnē? 🤣 Bet lai veicās protams.

     [+] [-]

, 2024-05-30 22:40, pirms 4 nedēļām
Dzimmiy rakstīja: Ko tas čalis ar vidēji 6 punktiem grieķu līgā plāno parādīt NBA nometnē? 🤣 Bet lai veicās protams.
Tajā pašā laikā, viņam ir lielas minūtes laukumā

     [+] [-]

, 2024-05-31 09:40, pirms 3 nedēļām
Sporta novērotājs rakstīja: Tajā pašā laikā, viņam ir lielas minūtes laukumā
Junioros šis čalis izskatījās mega kruts un daudzsološs, bet nu, arī sasniegt grieķijas līmeni ir ok. Kaut kādus tur NBA gan pavisam lieki pieminēt. Tam būtu tad jābūt aizsardzībai Rodiona līmenī + trulim % tuvu ap 40.