Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Ļaksas klubam ceļazīme uz Grieķijas A sēriju

Krišs Upenieks

Ļaksas klubam ceļazīme uz Grieķijas A sēriju
Māris Ļaksa uzbrukumā
Foto: goalday.gr

Lai gan Čempionātā pēdēja spēlē Māra Ļaksa pārstāvētētā ''Ikaros-Esperos'' savās mājās ar rezultātu 75:81 piekāpās AO ''Amintas'', tomēr tas netraucēja ''Ikaros-Esperos'' triumfēt Grieķijas A2 čempionātā, tādējādi izcīnot ceļazīmi uz Grieķijas augstāko līgu.

Sezonas pēdējā spēlē Māris Ļaksa laukumā pavadīja gandrīz 21 minūti, guva 8 punktus (1p 2/2, 2p 3/4), izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, divas reizes kļūdījās un saņēma vienu personīgo piezīmi.

Čempionātā noslēgumā Māra Ļaksas pārstāvētajai ''Ikaros-Esperos'' bija 53punkti, lai gan tikpat punktu bija arī otrajā vietā esošajai ''Iraklis'' komandai, ''Ikaros-Esperos'' triumfēja pateicoties mazliet labākai gūto un zaudēto punktu starpībai. Vēl viena latvieša Raimonda Gabrāna pārstāvētā ''Irakliou'' čempionātā noslēgumā ar 40 punktiem ieņēma 15. vietu 16 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
galanissportsdata.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2010-05-30 21:20, pirms 14 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: stabils izlases kandidāts,NBA līmeņa spēlētājs,atguvies pēc visām neveiksmēs ,kas piemeklējušas,prieks,ka saņemās un parāda cīnītāja raksturu,šādi spēlētāji LV vajadzīgi,Gabrānu acīm redzot piemeklējusi krīze
var redzēt, ka kāds izteikti cenšas savā īpašumā dabūt ''burn'' pudeli
bet vispār, novēlu, lai Mārim izdodas palikt šajā klubā un nākamajā sezonā nu jau izmēģināt spēkus Grieķijas A sērijā

  +4 [+] [-]

, 2010-05-30 21:24, pirms 14 gadiem
es Ļaksu attceros, kad bija jauns un kaulains ar labu metienu spēlējot v-pilii, bet tad 4 gadi ASV un masa uzkačāta, metiens varbūt vēl bija, ātrums pazudis sākās traumas un pagrimums!!! Prieks ka augšām cēlies!!!

     [+] [-]

, 2010-05-30 21:29, pirms 14 gadiem
Stabils Latvijas 3. izlases kanditas,Latvijas 2. basketbola ligas limena speletajs,nespejis atguties pec nebeidzam naktsuzdzivem,liels prieks,ka lieto mazak un parada ripinataja raksturu,sadi speletaji latvijas 3. liga vajadzigi,Gabrans acimredzot sak atguties.

  +7 [+] [-]

, 2010-05-30 21:45, pirms 14 gadiem
Dīgļpumpurs rakstīja: var redzēt, ka kāds izteikti cenšas savā īpašumā dabūt ''burn'' pudeli
bet vispār, novēlu, lai Mārim izdodas palikt šajā klubā un nākamajā sezonā nu jau izmēģināt spēkus Grieķijas A sērijā
patiesībā viņš vienkārši cenšas izklausīties smieklīgs, bet laikam pats nesaprot, ka sevi pataisa par muļķi.