Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Migliniekam +1 pret Muižnieku

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Migliniekam +1 pret Muižnieku
Igors Miglinieks
Foto: Andrzej Romański

Šodien Polijas basketbola čempionātā savā starpā tikās abu latviešu treneru vadītās komandas. Saspringtā spēlē uzvaru ar viena punkta pārsvaru izcīnīja Igora Miglinieka trenētā Slupskas ''Energa Czarni'', kas savā laukumā ar 81:80 apspēlēja Kārli Muižnieku un Sopotas ''Trefl''.

Spēles pirmo cēlienu krietni veiksmīgāk aizvadīja Igora Miglinieka trenētie basketbolisti, kuri jau pēc 20 nospēlētām minūtēm bija iekrājuši 18 punktu pārsvaru (51:33). Mača otrajā puslaikā viesi no Sopotas uzsāka agresīvu pakaļdzīšanos, kas bija sekmīga, - mača izskaņā izdevās cīņas gaitu līdzsvarot, tomēr ne salauzt. Skanot mača beigu sirēnai, rezultāta tablo vēstīja 81:80 par labu Slupskas ''Energa Czarni''.

Slupskas kluba sastāvā rezultatīvākais vīrs laukumā bija lietuvietis Mants Česnausks, kurš guva 20 punktus, bet Tairons Brazeltons atzīmējās ar 11 punktiem. Tikmēr zaudētāju rindās 18 punktus guva Sauļus Kuzminsks, bet 16 ači Lorensam Kinardam.

Turnīra tabulā gan labāk klājas Muižnieka trenētajam klubam, kas 14 spēlēs izcīnījis deviņas uzvaras un ieņem ceturto vietu 14 komandu konkurencē. Slupskas vienība (6-8) tikmēr kopvērtējumā pakāpusies uz devīto pozīciju.

Izmantotie resursi:
plk.pl

  +1 [+] [-]

, 2009-12-29 23:50, pirms 15 gadiem
triileris
Slēpts komentārs: Rafaello
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-30 19:08, pirms 15 gadiem
stulbi.
nodevējs pārspējis labu latviešu spēlētāju un treneri