Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Muižnieks: "Komplektācija nav beigusies"

Basketbola kluba "Barons/LMT" galvenais treneris Kārlis Muižnieks izteicies, ka sastāva komplektācija nav beigusies, kā arī paudis apmierinātību ar komandas iekļūšanu FIBA kausa izcīņas pamatturnīrā.

Pateicoties otrdien izcīnītajai uzvarai divu spēļu summā pār Izraēlas "Iscar Nahariya", basketbola klubs "Barons/LMT" turpinās savu sezonu Eirokausos ar dalību FIBA kausa izcīņas pamatturnīrā. Izraēlā tika zaudēts ar 80:83, bet tā kā Rīgā tika izcīnīta uzvara ar četru punktu pārsvaru, tālāk tiek "Barons".

Spēles laikā "Baronam" uz brīdi bija pat 15 punktu pārsvars, bet beigās tas tika "izsēts". Galvenais treneris Kārlis Muižnieks to norakstīja uz nogurumu: "Līderiem uz beigām mazliet pietrūka spēka, mazliet - mobilizācijas, turklāt mums pretī bija meistarīgi basketbolisti. Taču galvenais tika izdarīts - spēlējam tālāk."

Muižnieks arī minēja, ka veiksmīgam sniegumam arī turpmākajā sezonā būtu vajadzīgs papildinājums sastāvā: "Komandas komplektācija noteikti nav beigusies. Jaunu spēlētāju iesaistīšana nav pašmērķis, tomēr tādi vajadzīgi pat vairākās pozīcijās, ja gribam cienīgi nospēlēt ar stipriem pretiniekiem."

Jau rītdien gaidāma grupu turnīra izloze, pēc kuras Rīgas vienība uzzinās savus pretiniekus. "Barona" vienīgā vēlme pirms izlozes ir iekļūt grupā ar komandām, kuras nav pārāk tālu no Rīgas, lai nebūtu jāveic tāli ceļojumi. Vienā apakšgrupā būs četras komandas, kuras cīņu par FIBA kausu turpinās 11. decembrī - tad gaidāma pirmā spēle.

Izmantotie resursi:
Diena
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze