Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Dairim Bertānam 11 punkti Andalūzijas kausa izcīņā

Rolands Eliņš

Dairim Bertānam 11 punkti Andalūzijas kausa izcīņā
Dairis Bertāns ar komandas biedriem. Foto: Real Betis

Dairis Bertāns šodien piedalījās "Real Betis" spēlē Andalūzijas kausa izcīņā, kur viņa komanda ar 90:97 cieta zaudējumu pret "Unicaja".

Dairis Bertāns šajā spēlē guva 11 punktus, kas bija dalīts trešais labākais rādītājs komandā. Viņa komanda atradās iedzinējos gandrīz visu spēli, pirmajā puslaikā zaudējot ar 38:51, beigās spēja pietuvoties, bet tomēr piekāpās ar 90:97.

Pēc mača "Real Betis" galvenais treneris norādīja, ka visiem spēlētājiem bijis ierobežots spēles laiks, lai varētu vairāk pārbaudīt plašāku sastāvu, un ka galvenais šajā spēlē bijis tas, ka izdevies iztikt bez savainojumiem.

Spānijā iepriekšējās dienās pārbaudes spēles aizvadīja arī citu Latvijas basketbolistu pārstāvētās komandas. Rolands Šmits palīdzēja "Barcelona" ar 81:72 pieveikt "Andorra", pats gūstot sešus punktus. Savukārt Artūrs Kurucs bija "Baskonia" sākumsastāvā mačā pret Itālijas "Napoli" un nospēlēja 13 minūtes, kurās palika bez punktiem.

Savukārt Serbijā Rodions Kurucs pirmajā "Partizan" pārbaudes spēlē guva deviņus punktus pret "Zlatibor" piektdien aizvadītajā mačā, kurā viņa komanda droši uzvarēja ar 88:67.

Izmantotie resursi:
https://www.realbetisbalompie.es/no...
KK Partizan - Oficijalna stranica