Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Zeidaks atrādās Itālijas otrajā līgā

Andrejs Siliņš

Zeidaks atrādās Itālijas otrajā līgā
Kristers Zeidaks un Edgars Teteris
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Bijušais Rīgas "Barons/LMT" kluba basketbolists Kristers Zeidaks devies atrādīties uz Itālijas otrās līgas klubu Kasales "Junior Pallacanestro", vēsta līgas mājaslapa.

200 centimetrus garais Zeidaks pagājušajā sezonā "Barons/LMT" rindās Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmajā divīzijā aizvadīja 11 mačus, vidēji septiņu minūšu laikā gūstot 1,5 punktus. "Baronu" fārmklubā "LU/Rīdzene" LBL otrajā divīzijā Zeidakam 21 spēle, vidēji vairāk nekā 33 minūtes, kuru laikā gūti 19,3 punkti, izcīnītas 7,6 atlēkušās bumbas, kā arī atdotas 2,6 rezultatīvas piespēles. Uzbrucējs pabeidza arī Jaunatnes līgu, kur 18 mačos vidēji 24 punkti un 8,2 bumbas zem groziem.

"Junior Pallacanestro" klubs dibināts 1956. gadā, bet aizvadītajā regulārajā sezonā 30 mačos gūtas 17 uzvaras, ar ko pietika ceturtajai vietai turnīra noslēguma tabulā. Izslēgšanas mačos ceturtdaļfinālā sērijā ar 3:0 tika apspēlēta "Coopsette Rimini" vienība, bet pusfinālā sīvā cīņā ar 2:3 atzīts nākamo čempionu "Vanoli Soresina".

Izmantotie resursi:
legaduebasket.it
asjunior.com

Slēpts komentārs: murziks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-08-29 00:49, pirms 15 gadiem
čalim, vismaz, ar attieksmi viss kārtībā, atšķirībā no dažiem wannabe bāleriem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: cesinieks7

  -2 [+] [-]

, 2009-08-29 07:13, pirms 15 gadiem
pateicoties musu basketbola bardakam un treneru ambicijam tadi labi speletaji spiesti braukt prom..ari citas sporta speles..
un beigas kaut kur talantiņš pazud...attieksme un griba pieradit sevi vēl neko nenozime...ja sedes uz solina,jo italiem svarigaki noteikti bus savi speletaji...

  +2 [+] [-]

, 2009-08-29 09:08, pirms 15 gadiem
un ko jus cerejat ka vins uzreiz tiks uz kadu spanijas vai itlaijas pirmo ligu? varbut ka tiktu, bet nejau uzreiz spelet, drizak sildit solinu. labak lai SPELE italijas 2 nevis zel uz solina italijas pirmaja liga

  -1 [+] [-]

, 2009-08-29 09:21, pirms 15 gadiem
pret sava vecuma spēlētājiem spēlē kā monstrs, bet kad nāk pretī veči, tā paliek bails un vairs neparāda sevi tik labi, klusībā ceru, ka nekur nepazudīs un nākotnē LV izlasei būs labs nr.3 spēlētājs
patika ULEB kausa spēle pret UNICS, biju arēnā uz to spēli, domāju ka pēc tās spēles beidzot atvērsies, jo ļoti labi nospēlēja, ko arī parāda statistika 8 p., 5 atl.b.
biju gaidījis, ka paliks Baronā un būs viens no jaunās komandas līderiem, bet laikam ka tomēr nē

  +3 [+] [-]

, 2009-08-29 09:28, pirms 15 gadiem
cesinieks7 rakstīja: skaidrs,ka tas ir stulbs gajiens,kā jau latvija tas notiek ar talantigiem speletajiem...vienmer kaut kadas 2.ligas,junioru ligas,bet ka tik ārzemes...
spelejis seit pat latvija un treneriem vajg dot speles laiku lai apburzas basketbola...lai gan ari seit par talantiem nedoma..perk arzemniekus un jaunie sed uz soliniem...VV tikai solijumi,ka bus VEF komanda prieks jauno speketaju iespekesanas..
zeidaks sedes ari tur uz solina,jo itali dos spelet saviem jaunajiem...tas ir skaodrs...ja nav iespeja tikt uz ASV,tad spele latvija..
piemers ir rubio..ta jastrada ar talantu...
mums te basi ir bardaks bijis un būs...
Latvijā viņš NE PAR KO neizzaugs un tici man, ja viņi viņu paņems - viņi arī dos spēlēt, jo vēlāk būs iespēja pārdot. Tā tak nav Latvija, kur neviens nevienu nepārdod.

  +1 [+] [-]

, 2009-08-29 09:30, pirms 15 gadiem
cesinieks7 rakstīja: pateicoties musu basketbola bardakam un treneru ambicijam tadi labi speletaji spiesti braukt prom..ari citas sporta speles..
un beigas kaut kur talantiņš pazud...attieksme un griba pieradit sevi vēl neko nenozime...ja sedes uz solina,jo italiem svarigaki noteikti bus savi speletaji...
Būtu priecājies, ka kāds BEIDZOT ARĪ BRAUC projām, jo citādi viņi te sēž, saņem normālu algu un nekas ar viņiem nenotiek. Zini, leišiem ir pilna Eiropa ar spēlētājiem un daļa no viņiem arī kļūst par labiem spēlētājiem. IR jābrauc projām. Aizbrauks talantīgie, atnāks vietā varbūt mazāk talantīgi un tiem tiks dota iespēja, jo tādi uz ārzemēm vispār nevar tikt.

     [+] [-]

, 2009-08-29 10:47, pirms 15 gadiem
kartejo reizi pieradas ka sie komentetaji pilnigi neko nesaprot tikai raxta kko .dzird otra liga un sak .irst kko. ta italijas otra liga ir tikpat profesionala ka augstaka ,italijas otras ligas komandas ,tadu ventspili,ask un baronu pa 20 winetu ,ta pati Dusela 4 liga ir jelgawas,keizarmeza un liepajas lauvu limeni.kapeic speletaji newaretu braukt tur spelet ja limenis ir augsts un alga laba, tikai tape ka ta ir 2,3,4 bet naw 1 liga?? stulbums . no italijas otras ligas weci uz nba tiek pat a no latvijas ??

     [+] [-]

, 2009-08-29 10:50, pirms 15 gadiem
ZhanisVimba rakstīja: Latvijā viņš NE PAR KO neizzaugs un tici man, ja viņi viņu paņems - viņi arī dos spēlēt, jo vēlāk būs iespēja pārdot. Tā tak nav Latvija, kur neviens nevienu nepārdod.
tiesi ta! latvija jaunajiem neuzticas vispar. vienigais iznemu7ms ir bertans un ari tikai tapec ka aizgaja legionari. nebutu ASK bijusi krize bertans vel tagad sedetu uz solina

     [+] [-]

, 2009-08-29 11:05, pirms 15 gadiem
elanss rakstīja: kartejo reizi pieradas ka sie komentetaji pilnigi neko nesaprot tikai raxta kko .dzird otra liga un sak .irst kko. ta italijas otra liga ir tikpat profesionala ka augstaka ,italijas otras ligas komandas ,tadu ventspili,ask un baronu pa 20 winetu ,ta pati Dusela 4 liga ir jelgawas,keizarmeza un liepajas lauvu limeni.kapeic speletaji newaretu braukt tur spelet ja limenis ir augsts un alga laba, tikai tape ka ta ir 2,3,4 bet naw 1 liga?? stulbums . no italijas otras ligas weci uz nba tiek pat a no latvijas ??
Jociigs neesi? Organizaacijas liimenis tur ir pietiekoshi augsts, bet speeles liimenis gan tur stipri zems. Domaju, ka Ventspils pat vareetu uzvareet tajaa 2 liigaa.
Janichenoks nemestu 20p spelee, ja taa liiga buutu BBL liimenii.

     [+] [-]

, 2009-08-29 12:37, pirms 15 gadiem
Man jau prieks par Zeidaku,bet viens otrs te visu laiku ir čīkstējis,ka Latvijā vajag komandās vietējos spēlētājus,interesantu,kur viņus dabūs?

     [+] [-]

, 2009-08-29 12:58, pirms 15 gadiem
Nereģistrētjies rakstīja: pret sava vecuma spēlētājiem spēlē kā monstrs, bet kad nāk pretī veči, tā paliek bails un vairs neparāda sevi tik labi, klusībā ceru, ka nekur nepazudīs un nākotnē LV izlasei būs labs nr.3 spēlētājs
patika ULEB kausa spēle pret UNICS, biju arēnā uz to spēli, domāju ka pēc tās spēles beidzot atvērsies, jo ļoti labi nospēlēja, ko arī parāda statistika 8 p., 5 atl.b.
biju gaidījis, ka paliks Baronā un būs viens no jaunās komandas līderiem, bet laikam ka tomēr nē
Zībarts jau jaunajiem vispār neuzticās

     [+] [-]

, 2009-08-29 13:44, pirms 15 gadiem
flipsider rakstīja: Jociigs neesi? Organizaacijas liimenis tur ir pietiekoshi augsts, bet speeles liimenis gan tur stipri zems. Domaju, ka Ventspils pat vareetu uzvareet tajaa 2 liigaa.
Janichenoks nemestu 20p spelee, ja taa liiga buutu BBL liimenii.
jocigs esi tu.tu esi ar kadu no lv speletajiem par to runajis,kads limenis utt tur ir?? tur pirmas 6 komandas ir wienados spekos ar 1 ligas pedejam 6 komandam.janicenokam tur naw wideji 20pt. un vpils vinet varetu haha ar sitadu sastavu viniem lbl trijnieka jatiek vispirms.gribi teikt ka labakais latvijas 3.nr speletu otraja liga kur komanda vajaka par vpili,savos labakajos gados??un kapeic lai vins nevaretu bbl mest 20pt ja speletu 30-35minutes??? vins ir sliktaks pa piemeram bankevicu? feldmanis gulbenes bukos meta 22pt spele a spanijas 4. liga 10pt jo limenis tads pats ka lbl vnk komanda lielaka kokurence

     [+] [-]

, 2009-08-29 19:23, pirms 15 gadiem
ZhanisVimba rakstīja: Būtu priecājies, ka kāds BEIDZOT ARĪ BRAUC projām, jo citādi viņi te sēž, saņem normālu algu un nekas ar viņiem nenotiek. Zini, leišiem ir pilna Eiropa ar spēlētājiem un daļa no viņiem arī kļūst par labiem spēlētājiem. IR jābrauc projām. Aizbrauks talantīgie, atnāks vietā varbūt mazāk talantīgi un tiem tiks dota iespēja, jo tādi uz ārzemēm vispār nevar tikt.
nu no tavas mutes dieva ausī...laiks radis...nevajag salidzinat ar lietuvu...tur viss sen sakartots...
cerams pec 2 gadiem mes turpinasim par zeidaku runat...