Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Muižnieks uzaicina pirmo viesspēlētāju

Muižnieks uzaicina pirmo viesspēlētāju
Kārlis Muižnieks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Latvijas basketbola trenera Kārļa Muižnieka vadītais Polijas klubs Sopotas "Trefl" panācis vienošanos ar pirmo viesspēlētāju, uz pārbaudes laiku uzaicinot amerikāņu centru Glenu Eliotu.

Kārlis Muižnieks izvēlējies pirmo ārzemnieku, kas varētu pārstāvēt viņa vadīto Polijas basketbola klubu Sopotas "Trefl". Tas būs 26 gadus vecais amerikāņu centrs Glens Eliots. Tiesa, gan 208 cm garajam Eliotam sava lietderība būs jāpierāda divu nedēļu garā pārbaudes laikā. Pēc "Florida A&M" universitātes pabeigšanas Eliots spēlējis Polijā un Slovākijā. Pagājušās sezonas izskānā viņš uzspēlēja slovāku klubā, kura sastāvā četrās spēlēs "Spisska Nova Ves" sastāvā vidēji guva 10,3 punktus un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas.

Līdz ar Eliota pievienošanos Muižniekam rīcībā pašreiz ir septiņi basketbolisti. Iepriekš Muižnieks izteicās, ka plāno sastāvā iekļaut četrus līdz piecus ārzemniekus. Nav izslēgts, ka "Trefl" papildina arī kāds latviešu basketbolists. Interesanti, ka 2. septembrī "Trefl" rīkos atklāto treniņu, kurā aicināti arī fani.

Izmantotie resursi:
sport.trojmiasto.pl

  +1 [+] [-]

, 2009-08-29 22:37, pirms 15 gadiem
Visu cieņu KM, viņš, lai arī kāds, bet uz leģionāriem praktiski nekad neigrābās( runāju par BKV laikiem ) .

Sekmes!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-30 14:35, pirms 15 gadiem
bubba rakstīja: Visu cieņu KM, viņš, lai arī kāds, bet uz leģionāriem praktiski nekad neigrābās( runāju par BKV laikiem ) .

Sekmes!
Brokenboro
Tomass
Džonsons
Šenons

?