Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Strautiņa pārstāvētā ''Tortona'' no ''Scafati'' vēlas izpirkt Strēlnieku

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Strautiņa pārstāvētā ''Tortona'' no ''Scafati'' vēlas izpirkt Strēlnieku
Jānis Strēlnieks. Foto: FIBA

Medijs ''Sportando'' ziņo, ka Itālijas augstākās līgas komanda ''Tortona'', kas piedalās arī FIBA Čempionu līgas turnīrā, šobrīd mēģina no cita valsts kluba ''Scafati'' izpirkt pieredzējušo saspēles vadītāju Jāni Strēlnieku, kurš klubu pastiprināja pirms mēneša.

''Sportando'' ziņo, ka Jānis Strēlnieks karjeru varētu turpināt citā Itālijas augstākās līgas klubā. Artūra Strautiņa pārstāvētā ''Tortona'' šobrīd cenšas latviešu pieredzējušo saspēles vadītāju izpirkt no viņa līgumattiecībām ar ''Scafati''. Vajadzība raudzīties spēlētāju tirgū klubam ir, jo to plāno pamest centrs Maiks Daums, kurš bijis viens no vadošajiem spēlētājiem - 14.1 punkts un 7.1 atlēkusī bumba Itālijas līgā, 12 punkti, 6.7 atlēkušās bumbas un divas piespēles Čempionu līgā. Līdz ar viņa potenciālo došanos prom, ''Tortona'' modulē scenārijus, kā turpmāk konstruēt sastāvu.

Strēlnieks, kuram iepriekšējā sezona noslēdzās priekšlaicīgi gūtās Ahilleja cīpslas traumas dēļ, šī gada oktobra beigās pievienojās ''Scafati'', kuras rindās līdz šim aizvadījis piecas spēles. To laikā viņam 20.6 minūtēs laukumā 11.6 punkti un 3.4 rezultatīvās piespēles.

Paziņojumā par panākto vienošanos ar ''Scafati'' tika minēts, ka Strēlniekam ir iespēja pārcelties uz kādu no Eirolīgas komandām. ''Tortona'' spēcīgākajā vecā kontinenta turnīrā nepiedalās, taču startē FIBA Čempionu līgā. Pašlaik ar trim uzvarām trijās spēlēs vienība ir H grupas līdere. Itālijas čempionātā ar piecām uzvarām deviņās spēlēs ''Tortona'' ieņem septīto vietu.

Strēlnieks karjeras laikā spēlējis arī tādās komandās kā BK ''Ventspils'', Sanktpēterburgas ''Spartak'', Kijivas ''Budyvelnik'', Bambergas ''Brose'', Pireju ''Olympiacos'', Maskavas CSKA, Kauņas ''Žalgiris'' un Atēnu AEK.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/Carchia/status/...
https://sportando.basketball/en/ber...

     [+] [-]

, 2023-11-28 15:08, pirms 8 mēnešiem
Strauts ar streļaku varētu tur labi nomaukt. Jo pagaidām Strautu tur čakarē pa nopietno, tad nedod bumbu, tad piespēli un nu jau pat nelaiż laukumā, vismas pēdējo spēli palika uz nulle minutem

  +1 [+] [-]

, 2023-11-28 15:53, pirms 8 mēnešiem
Iespaidīgi.

     [+] [-]

, 2023-11-28 18:15, pirms 8 mēnešiem
Te viens špīleris, kuru citi grib pārpirkt nevis atlaist no kluba. Patīkami.