Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

ACB līgas klubs Badalonas ''Joventut'' interesējas par Timmas piesaisti

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

ACB līgas klubs Badalonas ''Joventut'' interesējas par Timmas piesaisti
Jānis Timma. Foto: FIBA

Tiek ziņots, ka ACB līgas komandas, tostarp Badalonas ''Joventut'', interesējas par 30 gadus vecā Jāņa Timmas piesaisti. Uzbrucējs šī gada novembrī aizvadīja divas spēles Latvijas izlases sastāvā, palīdzot tai kvalificēties Pasaules kausa finālturnīram.

30 gadus vecā Jāņa Timmas pēdējā pieturvieta bija G-līgas komandā Leiklendas ''Magic'', bet šajā sezonā viņš ir bijis bez komandas. Novembrī Timma palīdzēja Latvijas izlasei pirmo reizi vīriešu valstsvienības vēsturē kvalificēties Pasaules kausa finālturnīram. Spēlē pret Grieķiju basketbolists guva 17 punktus, bet pret Lielbritāniju 11. Pret britiem Timma izcīnīja arī septiņas bumbas zem groziem.

Demonstrētais sniegums izlases rindās ticis pamanīts. Tiek ziņots, ka par 30 gadus veco basketbolistu interesi izrādot ACB līgas komanda Badalonas ''Joventut''. Šajā klubā iepriekš spēlējuši citi latvieši kā Artūrs Žagars un Krišs Helmanis, taču pie reizes tiek norādīts, ka ''Joventut'' nav vienīgais šīs līgas klubs, kurš interesējas par Timmas pakalpojumiem.

Pirms dalības izlases spēlēs Timma medijiem atklāja , ka viņa jaunie aģenti strādājot pie dažādiem virzieniem nākamās karjeras pieturvietas ziņā. Spēlētājs pieminēja Eiropas, ASV un Ķīnas tirgus, taču piebilda, ka par jauno komandu domās pēc valstsvienības spēlēm.

Karjeras laikā Timma pārstāvējis tādas komandas kā ASK/''Rīga'', Liepājas ''Lauvas'', BK ''Ventspils'', ''VEF Rīga'', Sanktpēterburgas ''Zenit'', ''Baskonia'', Pireju ''Olympiacos'', Maskavas apgabala ''Khimki'' un uz īsu brīdi Kazaņas UNICS.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2022-11-27 20:01, pirms gada
Varēja Vefa ieskrieties vel.

  +5 [+] [-]

, 2022-11-27 20:10, pirms gada
Es ceru ka sekos piedāvājums jo Timma ir vajadzīgs ātri ar klubu prieks nākamā cikla un pasaules kausa

  +3 [+] [-]

, 2022-11-27 20:44, pirms gada
Jamals rakstīja: Varēja Vefa ieskrieties vel.
Jaunpups nevar samakāt 8k par dalību Lat-Est līgā. kāds tur vēl Timma

  +2 [+] [-]

, 2022-11-27 20:55, pirms gada
Ja piedāvā, Jāni, ņem ciet līgumu! Neesi kā Pasečņiks, kurš vēl gaida sirdssiltu klubu.

     [+] [-]

, 2022-11-27 21:32, pirms gada
Ja, tas ir Spānijas piedāvājums domāju ņems, ja būs iespēja, jo dāmai arī Spāņu klimats patiks.

     [+] [-]

, 2022-11-27 23:00, pirms gada
Ja seko piedāvājums no šī kluba es viņa vietā nedomātu piekristu labs klubs un ACB līga spēlēt

  -1 [+] [-]

, 2022-11-27 23:08, pirms gada
Savulaik tieši ACB sezona Sedakovam iedeva smago kurvīti attiecībā uz sapni par NBA.... Un tad jau aizgāja Anna un viss pārējais...

     [+] [-]

, 2022-11-30 16:16, pirms gada
Es domāju šis jāņem nav ko domāt lai tur piedāvā