Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

"Enisey" sācis treniņnometni Latvijā

"Enisey" sācis treniņnometni Latvijā
Ainars Bagatskis
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Latvijas trenera Ainara Bagatska vadītais Krievijas Superlīgas klubs Krasnojarskas "Enisey" sācis pirmssezonas treniņnometni, kura notiek Valmierā.

"Enisey" komanda vakar ielidoja Rīgā, bet ilgi tur neuzkavējoties, devās uz Valmieru, kur aizvadīs pirmssezonas treniņnometni. Interesanti, ka "Enisey" galvenais treneris Ainars Bagatskis tieši Valmierā bija strādājis iepriekšējos gadus un tagad savu jauno komandu gatavos sezonai sev labi pazīstamā vietā. Gaidāms, ka "Enisey" treniņnometne Latvijā ilgs līdz 11. septembrim.

Līdz tam tiks aizvadītas arī vairākas pārbaudes spēles ar vietējām komandām, bet "Enisey" klubs detalizētu informāciju sola izplatīt vēlāk. Vienīgi zināms, ka 10. septembrī "Ķeizarmeža" sporta kompleksā "Enisey" tiksies ar Latvijas čempioniem BK "Ventspils". Krasnojarskas klubs uz Latviju devies 11 spēlētāju sastāvā, no kuriem ar deviņiem ir līgums, viens ir uz pārbaudes laiku, bet divi ir no jauniešu komandas. Pagaidām visi ir krievu basketbolisti, jo oficiāls līgums ar kādu no viesspēlētājiem vēl nav noslēgts.

Izmantotie resursi:
basket-enisey.ru

  +9 [+] [-]

, 2009-08-27 13:33, pirms 15 gadiem
pareiz jau ir, sildam Latvijas ekonomiku

  +1 [+] [-]

, 2009-08-27 15:27, pirms 15 gadiem
Kaut Kambala spēlētu kur citur!!! Nu nav tas viņa līmeņa klubs!

  +1 [+] [-]

, 2009-08-27 15:40, pirms 15 gadiem
Bagijam Valmierā labi gali palikuši..