Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Timermanis atkal spēlēs Ukrainā

Andrejs Siliņš

Timermanis atkal spēlēs Ukrainā
Ivars Timermanis
Foto: mavpabasket.com

Latviešu basketbolists Ivars Timermanis, kurš aizvadītajā sezonā kļuva par Rumānijas čempionu, noslēdzis līgumu uz nākamo sezonu ar Ukrainas superlīgas klubu "Cherkassky Mavpy", kur savulaik jau spēlējis.

Pagājušajā sezonā 203 centimetrus garais uzbrucējs pārstāvēja " CSU Asesoft Ploiesti" vienību, cīnoties FIBA Izaicinājuma kausā un kļūstot par Rumānijas čempionu. FIBA turnīrā Timermanis vidēji 16,3 minūtēs guva 6,0 punktus un izcīnīja 2,8 atlēkušās bumbas. Rumānijā devinkārtējo valsts čempionu rindās Ivars vidēji izcēlās ar 8,8 punktiem un 2,9 bumbām zem groziem.

"Cherkassky Mavpy" rindās Timermanis spēlēja jau 2011./2012. gada szonā, kad vidēji guva 10,4 punktus un izcīnīja 4,4 atlēkušās bumbas. Aizvadītajā sezonā komanda Ukrainā ieņēma septīto pozīciju, bet pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā atzina "Ferro-ZNTU" pārākumu.

31 gadu vecais Timermanis karjeras laikā spēlējis arī Gulbenes "Bukos", "Ventspilī", "Baronā", "Eisbaren" (Vācija), Rakveres "Tarvas" (Igaunija) un "Liepājas Lauvās". "Ventspils" un "Barona" sastāvā Timermanis kļuvis par četrkārtēju Latvijas čempionu.

Izmantotie resursi:
PRIME Athlete Management - Your sports agency

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2013-06-27 18:50, pirms 11 gadiem
viņa ļaunais dvīņubrālis

  +1 [+] [-]

, 2013-06-27 19:53, pirms 11 gadiem
your_ufo rakstīja: Vai tas pats Timermanis kas BKV spēlēja kaut kad?
Nē. Tas Ivars Timermanis, kas Barons LMT spēlēja.