Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kuksikam lielākais spēles laiks un 12 punkti zaudējumā Lietuvā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kuksikam lielākais spēles laiks un 12 punkti zaudējumā Lietuvā
Rihards Kuksiks. Foto: Pasvalio Pieno žvaigždės

Šodien Lietuvas Basketbola līgā sagrāvi piedzīvoja Riharda Kuksika pārstāvētā ''Pieno Žvaigždes'', kas izbraukumā ar 63:94 piekāpās Viļņas ''Wolves''. Kuksiks nospēlēja visilgāko laiku starp visiem mača dalībniekiem un guva 12 punktus.

• Lietuvas Basketbola līgā otro zaudējumu pēc kārtas un piekto pēdējo sešās spēlēs piedzīvoja Riharda Kuksika pārstāvētā Pasvāles ‘’Pieno Žvaigždes’’, kas ar 63:94 piekāpās Viļnas ‘’Wolves’’.

• Ja pēc pirmā puslaika pretiniekiem bija deviņu punktu pārsvars, tad jau trešajā ceturtdaļā vien ‘’Wolves’’ to palielināja par 15 punktiem.

• Par otro rezultatīvāko savas komandas rindās kļuva Kuksiks, kurš 33:53 minūšu laikā guva 12 punktus (1p. 2/2, 2p. 2/3, 3p. 2/8). Viņš no visiem spēles dalībniekiem laukumā pavadīja visilgāko laiku.

• Vēl bez 12 punktiem uzbrucējs izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, atdeva trīs rezultatīvās piespēles, pieļāva četras kļūdas, pārķēra vienu piespēli, izpelnījās četras piezīmes un izprovocēja divas pretinieku piezīmes.

• Ar piecām uzvarām 23 spēlēs ‘’Pieno Žvaigždes’’ ieņem desmito vietu 12 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
https://lkl.lt/rungtynes/10666