Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Babkina un Putniņa uzzina pretinieces Francijas kausā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Babkina un Putniņa uzzina pretinieces Francijas kausā
Elīna Babkina
Foto: Romain Chaib

Aijas Putniņas un Elīnas Babkinas pārstāvētie sieviešu basketbola klubi šonedēļ uzzināja pretinieces Francijas kausa izcīņas sešpadsmitdaļfinālā, kura spēles risināsies 2010. gada 23. janvārī.

Aija Putniņa un „USO Mondeville” pirmajā kārtā sacentīsies ar Francijas pirmās līgas NF1 klubu „Reims”, bet Elīna Babkina un „Challes Basket” mērosies spēkiem ar NF2 klubu „Perpignan”. Andas Jēkabsones pārstāvētais „Toulouse” klubs ielozēts vienā grupā ar NF1 vienību „Charnay Macon”.

Turnīra 1/8 fināli plānoto 2010. gada 27. februārī, ceturtdaļfināli 13. martā, pusfināli 18. aprīlī, bet fināls 16. maijā Parīzē.

Francijas kausa izcīņas 1/16 finālu pāri

Jau sestdien gripas vīrusa un savainojumu skartais Mondevilas klubs savā laukumā sacentīsies ar Francijas čempionēm "Bourges", bet Babkina un Savojas basketbolistes viesosies Limožā.

Izmantotie resursi:
basquetebol.org