Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Gražulis turpina atlabt no traumas un ''Virtus'' treniņos vēl nepiedalās

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Gražulis turpina atlabt no traumas un ''Virtus'' treniņos vēl nepiedalās
Andrejs Gražulis. Foto: Aquila Basket Trento

Latvijas vīriešu basketbola izlases uzbrucējs Andrejs Gražulis turpina atlabt pēc ceļgala operācijas un pagaidām sava jaunā kluba Boloņas ''Virtus'' treniņos vēl nepiedalās, raksta Il Corriere di Bologna.

Šovakar Boloņas ''Virtus'' savā treniņbāzē aizvadīs publisko nodarbību, kuru klātienē vēros komandas līdzjutēji un žurnālisti. Paredzams, ka tajā vēl nepiedalīsies Latvijas izlases uzbrucējs Andrejs Gražulis. ''Vēl nezinām precīzu viņa atgriešanās datumu, taču sagaidām, ka līdz nedēļas beigām viņš atgriezīsies laukumā,'' par latvieša situāciju medijiem stāstīja Boloņas ''Virtus'' un Latvijas vīriešu valstsvienības galvenais treneris Luka Banki.

31 gadu vecais Andrejs Gražulis aizvadīto sezonu ''Trento'' rindās noslēdza priekšlaicīgi un gūlās zem skalpeļa, lai saārstētu traumēto ceļgalu. Savainojuma un atlabšanas procesa dēļ uzbrucējs nevarēja palīdzēt Latvijas izlasei olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā. Vasarā tika izziņota viņa pārcelšanās uz Boloņu, parakstot divu gadu līgumu.

''Virtus'' jauno sezonu sāks 21. septembrī, kad Itālijas Superkausā spēlēs pret ''Napoli''. Astoņas dienas vēlāk startēs A sērija, bet 4. oktobrī Gražuļa pārstāvētais Boloņas klubs savā laukumā uzņems Rolandu Šmitu un Stambulas ''Anadolu Efes'', atklājot 2024./2025. gada Eirolīgas sezonu.

Pirmssezonas spēļu ciklā ''Virtus'' 31. augustā aiz slēgtām durvīm spēlēs pret ''Pesaro'', bet 6. un 7. septembrī aizvadīs pārbaudes turnīru Kaljāri, spēkojoties pret ''Gran Canaria'' un PAOK vai ''Sassari''. 11. septembrī paredzēta pārbaudes cīņa pret ''Brescia'', savukārt gatavošanās jaunajai sezonai tiks noslēgta ar dalību pārbaudes turnīrā Krētā no 14. līdz 15. septembrim, kurā startēs arī Artūra Žagara pārstāvētā Stambulas ''Fenerbahce'', Pirejas ''Olympiacos'' un Milānas ''Olimpia''.

Izmantotie resursi:
https://corrieredibologna.corriere....

  +1 [+] [-]

, 2024-08-26 18:27, pirms 3 nedēļām
Kā tā? Optimisti taču bija gatavi sūtīt cīņās Parīzē, jauz turieni būtu tikuši...

     [+] [-]

, 2024-08-26 21:15, pirms 3 nedēļām
Murlāpsis rakstīja: Kā tā? Optimisti taču bija gatavi sūtīt cīņās Parīzē, jauz turieni būtu tikuši...
Optimistiem izlasē nespēlēt grēks. Porziņģi arī ioptimisti sūtīja vispirms uz kvali, tad ja tiek uz OS un tad lai jau taisa operāciju

     [+] [-]

, 2024-08-26 21:51, pirms 3 nedēļām
ko tad viņš darīja pirms os kvaļa izlasē, pats intervijās runāja, ka "tad jau redzēs", viss var būt, varbūt uzspēlēs...