Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Migliniekam otrā vieta Ukrainā

Migliniekam otrā vieta Ukrainā
Mariupoles "Azovmash" pēc čempiontitula izcīnīšanas
Foto: turnir.com.ua

Igora Miglinieka vadītais Ukrainas basketbola klubs Doņeckas "BC Donetsk" pirmdien zaudēja arī trešajā finālspēlē (78:90) Mariupoles "Azovmash", tādējādi piekāpjoties sērijā ar 0:3 un sezonu noslēdzot otrajā vietā.

Par 2008./2009. gada sezonas Ukrainas Superlīgas čempioniem kļuvuši Mariupoles "Azovmash" basketbolisti, kas finālsērijā ar 3:0 pieveica Igora Miglinieka vadīto Doņeckas komandu. Trešajā finālspēlē "Azovmash" pielika punktu sērijai, uzvarot ar 90:78. Uzvarētāju sastāvā rezultatīvākais ar 19 punktiem bija uzbrucējs Dižons Tompsons, bet 17 punkti centram Serhijam Liščukam. Savukārt Doņeckas komandas sastāvā neapturams bija spēka uzbrucējs Kriss Ouvenss, kuram 37 punkti un 13 atlēkušās bumbas, bet 17 punktus pievienoja Demetriuss Aleksanders.

Šis bija "Azovmash" ceturtais Ukrainas Superlīgas čempiontituls pēc kārtas. Lai arī "Azovmash" šosezon finansiālu problēmu dēļ pameta vairāki vadošie spēlētāji, tā spēja noturēt daļu kodola un saglabāt konkurētspēju, kas ļāva izcīnīt čempiontitulu.

Izmantotie resursi:
eurobasket.com

     [+] [-]

, 2009-05-26 10:10, pirms 15 gadiem
Nu man likās, ka pēc sastāva Doņeckai bija jāuzvar, vai vismaz visām spēlēm līdzīgām jābūt. Pirmajā spēlē vispār bija -45, ja nemaldos. Un cerības uzvarēt nebija nevienā spēlē. Ja godīgi, tad Miglinieks mani nepārliecina.

  +2 [+] [-]

, 2009-05-26 12:04, pirms 15 gadiem
Jautājums - Migliniekam uz nākošo sezonu vēl ir līgums ar Doņecku?