Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kuksiku slavē arī pretinieki

Kuksiku slavē arī pretinieki
Rihards Kuksiks
Foto no spēles

Latviešu basketbolista Rihards Kuksika sniegumu NCAA vīriešu basketbola čempionātā slavē arī pretinieku treneri, kuri dabūjuši ciest no latvieša rokas. Kā grūti nosedzamu spēlētāju viņu slavē NBA zvaigžņu spēles dalībnieka Brendona Roja bijušais treneris (četrus gadus) Vašingtonas "Huskies" vienībā.

Arizonas Valsts Universitāte (AVU) šosezon uzvarējusi 17 spēlēs, bet zaudējusi deviņās. Pēdējās spēlēs pie teikšanas arvien vairāk tiek arī latviešu basketbolists Rihards Kuksiks. Nesenajā spēlē pret "Huskies", ko AVU pārspēja ar 77:63, 25 punktus guva Džeimss Hārdens (tiek uzskatīts par reālu NBA drafta kandidātu), bet 15 punkti Rihardam Kuksikam.

Ņemot vērā līdzšinējās gaitas, Kuksiku pretinieki neuzskatīja par bīstamāko spēlētāju. Tomēr kā atzīmē ASV mediji, latviešu uzbrucējs katru puslaiku atklājis ar precīzu trīspunktu metienu. Kuksiks arī pārspējis pretinieku cīņā par neitrālām bumbām, un visādi citādi demonstrējot lielisku cīņassparu.

"Huskies" treneris Lorenzo Romars teica: "Kuksiks viņus padara par labāku vienību. Viņu ir grūti segt kā uzbrucēju, jo viņš labi izpilda tālmetienus, var gūt svarīgus grozus."

AVU treneris Herbs Sendeks teica: "Viņš (Kuksiks) sāk gūt pārliecību. Tas mums dod daudz, sevišķi aizsardzībā."

Izmantotie resursi:
seattlepi.nwsource.com

  +3 [+] [-]

, 2008-02-26 14:14, pirms 17 gadiem
Kas gan var būt labāks par pretinieku uzslavām
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-02-26 14:20, pirms 17 gadiem
pēc vienas spēles pārāk liela uzmanība, varbūt kļūdos jo kādu laiku pastiprināti sekojis šim basketbolistam neesmu, galvenais ir consistency un tad arī varēs bus pamatotas uzslavas

  -1 [+] [-]

, 2008-02-26 14:31, pirms 17 gadiem
Njaa shkjiet paaraak puiku jau celj debesiis...studentu chempis ir studentu chempis...par vinja vareeshanu taa nopietnaak varees spriest tikai paarejot pie VECHIEM...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-02-26 16:03, pirms 17 gadiem
Taa tureet.. un driiz uz NBA

     [+] [-]

, 2008-02-26 18:20, pirms 17 gadiem
galvenais jau ka pirmais gads NCAA... viņš taču visu vidusskolas laiku nospēlēja ASV un augums arī viņam nav tas sliktākais- 1.96...vai gadījumā pēdējā gadā viņš nedabūja kaut kādu līgas MVP?

     [+] [-]

, 2008-02-26 18:34, pirms 17 gadiem
dabuuja sava shtata MVP speletajs... sheit reku ir neliela intervija un dazhi labaakie momenti no peedeeja vidusskolas gada kad ieguvav MVP floridatoday.com

     [+] [-]

, 2008-02-26 23:09, pirms 17 gadiem
to anD One: Taa tureet.. un driiz uz NBA


Mierīgāk, mierīgāk!!!! Nav ko vēl cerēt un teikt HOP. Paskatamies kas no tā visa sanāca ar Kambalu, Grafu, Ļaksu, Ciprusu utt? Ne šis ne tas. OK - Kambala tika vistālāk, bet kur viņš ir šodien? Boksā!!! Diemžēl!!! Tā kā bišk nolaižamies uz zemes!!!

Bet tā prieks par Kuksiku, ka šādi kapā, cīnās un tiecas uz augšu. Tā tikai turpināt. Pirmīt par viņu vispār daudz neko nezināju. Tagad - jā, džeks parādās labā kvalitātē! Tikai viens - cīnīties, trenēties un neapstāties pie sasniegtā! Ja gribam būt tādi kā Biedriņš vai tuvu viņam - ļoti ĻOTI DAUDZ JĀSTRĀDĀ!!!!!!!!!!!!!!!