Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Gabrāna komanda atlaiž treneri

Gabrāna komanda atlaiž treneri
Raimonds Gabrāns
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Latvijas basketbolista Raimonda Gabrāna pārstāvētais grieķu klubu Atēnu "Egaleo" veicis trenera maiņu, atlaižot Tanasi Skortopulosu, kuram aizstājējs pagaidām vēl nav atrasts. "Egaleo" šosezon uzvarējusi vienā no septiņām spēlēm.

"Egaleo" klubs esot pārtraucis līgumsaistības ar treneri Tanasi Skortopulosu. Klubs paziņojumā minējis, ka šogad komandas budžets dubultots, bet rezultāti nav uzlabojušies, kas ir iemesls trenera maiņai. Kandidāti esot noskatīti, bet pagaidām nekas oficiāls nav zināms.

Tanasis Skortopuloss bija "Egaleo" treneris pēdējās divas sezonas un lielākoties viņa dēļ komanda noturējusies Grieķijas spēcīgākajā basketbola līgā. Tomēr Skortopuloss ilgi bez darba varētu nepalikt, jo augstākās līgas debitanti "Tirkalla 2000" arī ir neapmierināti ar rezultātiem, un varētu mainīt treneri. Viena no iespējamajām kandidatūrām varētu būt nu jau bijušais "Egaleo" treneris Skortopuloss.

Izmantotie resursi:
thehoop.blogspot.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2008-11-25 19:04, pirms 16 gadiem
nu Tu mojns Bruno latviski vervelē

  +1 [+] [-]

, 2008-11-25 19:14, pirms 16 gadiem
coldasice rakstīja: nu Tu mojns Bruno latviski vervelē

  +1 [+] [-]

, 2008-11-25 19:15, pirms 16 gadiem
nu bilde visp.....
cerams ka trenera nomainja naaks pa labu Gabranam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja