Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Ivanovskis aizved līdz otrajai uzvarai

Andrejs Siliņš

Ivanovskis aizved līdz otrajai uzvarai
Jānis Ivanovskis
Foto: bbl.org.uk

Britu Basketbola līgā (BBL) aizvadītajā nedēļas nogalē latvieši uzbrucējs Jānis Ivanovskis kārtējo reizi savāca "double-double", un basketbolista "Worthing Thunder" savā laukumā uzveica līgas vājāko vienību Londonas "Capital" - 92:79.

Ivanovskis bija rezultatīvākais savas komandas spēlētājs - latviešu spēka uzbrucējs spēli, kā ierasts, uzsāka pamatsastāvā, nospēlēja 33 minūtes un 43 sekundes, guva 25 punktus (2p. 11/16, 3p. 0/1, s.m. 3/5), izcīnīja desmit atlēkušās bumbas (divas no tām uzbrukumā), izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, pieļāva trīs kļūdas, kā arī saņēma trīs personiskās piezīmes.

Novembrī "Thunder" vēl palikusi viena spēle, tomēr tā nesolās būt viegla - 27. novembrī jādodas uz Skotiju, kur jāstājas pretī vietējai "Scottish Rocks" vienībai, kas ar piecām uzvarām septiņos mačos šobrīd ieņem ceturto vietu turnīra tabulā.

1 2 3 4 5 6 210 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-11-24 17:25, pirms 16 gadiem
kur var kādu video redzēt par šo ''brīnumbērnu''? vai par līgu vispār!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-24 18:02, pirms 16 gadiem
Leonards_Dravnieks rakstīja: 25+10. malacis.
Ārprāts, spēlējis tikai uz savu statistiku, atdevis tikai vienu rezultatīvu piespēli, kā arī pieļāvis veselas trīs kļūdas.

  +4 [+] [-]

, 2008-11-24 18:11, pirms 16 gadiem
Ivanovskim zems soda metienu procents atlecošās bumbas pašas krita rokaas,jo speeleeja pret stipri vaajaaku pretinieku,pret speeciigaaku pretinieku taada sakritiiba neies cauri! par daudz kļūdu(3!!!) un pieziimju(3!!!) paredzams,ka driizumaa,buus mazaaks speeles laiks,ja nepieliks speelee! pagaidaam stipra BBL viduveejiiba! žeel ka ir taadi fani,kam rozaa brilles uzliktas,un to neredz!
speeles 3 zvaigznes:
1. Dan Wardrope (labi atstraadaaja aizsardziibaa+15 punkti)
2. Jonathon Woods (tipisks komandas liideris)
3. James Brame un Janis Ivanovskis ( pie labas apstaakļu sakritiibas metieni iekrita) veel daudz jaapieliek

  -1 [+] [-]

, 2008-11-24 18:13, pirms 16 gadiem
Prieks par Jāņa stabilo pozitīvo sniegumu! Tie nav tikai tukši stati, bet komandas līdera cienīgs ieguldījums. Tomēr skaidrs, ka šī sezona komandai ir neizdevusies un varētu vairāk kalpot kā tramplīns nākamajai sezonai un nav pamata pārmest JI par individuālismu- tā vajag, lai normālu līgumu nākamgad var izkaulēt kādā spēcīgākā vienībā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-11-24 18:25, pirms 16 gadiem
Bljaaa!! ingar labs.
Un veel zheel, ka treneris Garijs Smits nedeva iespeeju rezerves PF Jordanam Raselam, jo shaadaa speelee vinjsh vareetu iekraat pieredzi. Pret speeciigaakiem pretiniekiem Ivanovskis neko nespees paraadiit, jo vinju atkodiis, bet Rasels ir zinaams kaa lielisks kapaataajs. Taa, ka driiz laikam pamataa JI vietaa ies Rasels, jo galvenais ir atstraadaat aizsardziibaa, nevis samest punktus. Ir baumas arii par Rasela mikrotraumu, kuru vinjsh guva speeleejot kriketu, taapeec visdzriizaak treneris vinju pietaupiija spelei pret rocks. Kliist arii runas, ka JI vareetu aizmainiit uz Shefildas sharks pret 202cm garo PF no Irijas Dahi Arnaudu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-11-24 18:28, pirms 16 gadiem
bimbambols rakstīja: Un tagad Ingars - Juus no malas - Aizveries idiot,Tu nevienu speli neesi redzejis,banu tev uzlikt,pa purnu tev sadot,skolnieks tads,neko no basketa nesaproti...uttt
Kambala kaa bokseris piedaloties ciiņās,pirms taam nevareetu iziet nevienu mediciinisko komisiju,ja fizo neatļautu! tas noziimee,ka viņš ir pat ļoti labaa fiziskajaa formaa,un narkotiku klaatbuutne ķermenii nav!!! domaaju stabils atbalsts zem groziem izlasee buus Biedriņam!!!

  -1 [+] [-]

, 2008-11-24 18:30, pirms 16 gadiem
bimbambols rakstīja: Kliida jau runas ari pa Sjenas klubu,bet tas baumu limeni,gan jau Janis nakamvasar aiztaisis muti visiem skeptikiem,ar savu agresivo,pat rupjo speli uzbrukuma,skaistajiem dankiem un augsto precizitati no perimetra!
tik pat ticami,kaa Būns jau speelee GSW par pamatcentru,un AB seež uz rezervistu soliņa??? nu nez vai!!!

  +5 [+] [-]

, 2008-11-24 18:31, pirms 16 gadiem
kzva rakstīja: !!!!!!!!!!!!UZMANĪBU!!!!!! Labie esports ļaudis!
Šo tekstu man atsūtīja daktere, kura lūdza savu vārdu neminēt! Tātad viņas lūgums ir palīdzēt Leonardam Dravniekam, kurš ir viņas pacients. Dravnieks ir nabaga zēns, kurš dzīvē piedzīvojis milzīgus pārdzīvojumus – viņu mazos gados vairākkārtīgi izmantoja gan kāds nezināms pedofils, gan paša tēvs. Tas ir atstājis neizdzēšamu iespaidu uz viņa psihi. Dravniekam nepārtraukti ir vajadzīgi apvainojumi, kas viņam rada seksuālu baudu – laikam bērnības pārdzīvojumi tomēr ir bijuši patīkami. Tāpēc lūgums Esports.lv komentētājiem ir palīdzēt nabaga seksuāli izmantotajam Dravniekam un apvainot viņu un nekādā gadījumā neignorēt, jo tādā veidā viņš var nonākt afekta stāvokli un sākt sevi apmierināt ar koku, radot risku, ka tiks bojāja resnā zarna. Vēl interesants ir stāsts, kā viņš ir izvēlējies sev pseidonīmus Leonards Dravnieks un Bimbambols. Pirmais pseidonīms, acīmredzot ir saistīts ar to, ka liela auguma (laikam tāpēc tāda vēlme piesaistīt AB uzmanību) pedofils paņēma viņu d..ā bišu dravā, saukdams puisīti par saldo Leonardu. Savukārt Bimbambols radies no tiem laikiem, kad tēvs viņu par katru garām aizmestu soda metienu sodīja ar ... ai nē, tas par traku. Ak, nabaga zēns! :-( Vēl, protams, šausminošs stāsts ir par apstākļiem kādā viņš auga būdams vēl nestaigājošs. Kāda sociāla darbiniece pamanīja, ka mazajam “saldajam Leonardam” autiņi nav mainīti mēnesi un, lai tos dabūtu nost nācās izmantot kaltu. Diemžēl nedaudz apīsinot jau tā mazo loceklīti! :-( Veči, lūdzu, žēlosim saldo Leonardiņu – komentēsim viņa “garadarbus”! Par lielu Leonardu(Bimbambolu) ar mazo loceklīti!
cilvēk, kas tev par krenķi?

     [+] [-]

, 2008-11-24 18:32, pirms 16 gadiem
tikums rakstīja: cilvēk, kas tev par krenķi?
copy un past klavaa ieķērušies...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-11-24 18:39, pirms 16 gadiem
Malacis Janis ka rada tik stabilu sniegumu 100% butu noderigs izlasei tikai rodas jautajums vai vinam shi izlase ir vajadziga kuras lidzjuteji tik zin to ka Jani nod....

     [+] [-]

, 2008-11-24 18:43, pirms 16 gadiem
bimbambols rakstīja: gruti pateikt,es jau teicu,ka vinam ar Ivanovski bus jasacenshas pa vietu pamataa...kursh labaks?Domaju,ka 50/50 izredzes!
iekšējaa konkurence tikai naaks par labu,tas gan!!! nekad negaanu tos pelmeņus Grafu un Ciprusu,bet ja buus AB,Kambala,Bērziņš,un ja izraadiisies ka Ivanovskis ir tik labs arii izlašu liimenii,ne tikai BBL,tad es izlasee vairs neredzu divus augšaa mineetos centrus!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-11-24 18:58, pirms 16 gadiem
Te jau kā āža kāja zem mantijas ir redzama atsevišķu zobgaļu vēlme atmaksāt Leonardam par Biedriņa kritiku. Nu viss jau saprotams, tikai žēl, ka Jānis ir tas, par kuru tagad nepamatoti ņirgājas. Skumji.
Bet par 4. numuru izlasē patiesi varētu veselīga konkurence izvērsties- Kambala (ja mēs viņu pie centriem neskaitam), Helmanis, Bērziņš, Ivanovskis un nekādā gadījumā nevajadzētu arī Ventspils Zaķi noniecināt- demonstrē ļoti labu spēli.

  +3 [+] [-]

, 2008-11-24 19:13, pirms 16 gadiem

  -3 [+] [-]

, 2008-11-24 19:14, pirms 16 gadiem
Par kaadu Ivanovski kaa izlases speeleetaaju juus te vispaar runaajat. 28 gados kaut kaadaa anglju liigaa kapaat(pirms tam vispaar mistiska daanju liiga). Pirms te neparaadijaas dravniekbols, par taadu speeletaaju vispaar te rakstu nebija. Kaada vispaar super stipraa BBL liiga(paskatieties youtube video un visu sapratiisiet), Anglju basis nav nekaadaa virsotnee(cik speleetaaji no bbl liigas speelee anglijas izlasee?). Angljiem ir uzstaadiits ultimaats no fiba par taam OS, ka jaatiek eiropas chempii.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-11-24 19:21, pirms 16 gadiem
trupac rakstīja: Par kaadu Ivanovski kaa izlases speeleetaaju juus te vispaar runaajat. 28 gados kaut kaadaa anglju liigaa kapaat(pirms tam vispaar mistiska daanju liiga). Pirms te neparaadijaas dravniekbols, par taadu speeletaaju vispaar te rakstu nebija. Kaada vispaar super stipraa BBL liiga(paskatieties youtube video un visu sapratiisiet), Anglju basis nav nekaadaa virsotnee(cik speleetaaji no bbl liigas speelee anglijas izlasee?). Angljiem ir uzstaadiits ultimaats no fiba par taam OS, ka jaatiek eiropas chempii.
tiko paskatiijos Plymouth Raiders vs Worthing Thunder youtubee,vienam 100% nostaigaats,bet nenosvilpa!

  +1 [+] [-]

, 2008-11-24 19:27, pirms 16 gadiem
Tad iedot iedot man linku vai kaadu video, kur es varu apskatiities kaadu speeli vai statistiku. Es labaak nerakstiishu, ko es par tevi domaaju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-24 19:35, pirms 16 gadiem
bimbambols rakstīja: Ja Tu skaties Nba,tur nostaigats ir katra 3 epizode ejot uz danku!Teicu jau,ka BBL ir tendets uz atletisku basketu ar shova elementiem,gluzhi kaa NBA,tikai paris limenjus zemak!
tad kaadi tur BBL ir noteikumi,kaa NBA(kur driikst soli pirms dribla likt) vai kaa eiropaa( kur ar soli jaasaak dribleet)???

     [+] [-]

, 2008-11-24 19:41, pirms 16 gadiem
bimbambols rakstīja: Ja Tu skaties Nba,tur nostaigats ir katra 3 epizode ejot uz danku!Teicu jau,ka BBL ir tendets uz atletisku basketu ar shova elementiem,gluzhi kaa NBA,tikai paris limenjus zemak!
bet par paaris liimeņiem zemaak gan tu paarspiilee...stipri zemaak!

  +1 [+] [-]

, 2008-11-24 19:42, pirms 16 gadiem
Statistiku jau baigi var apskatiities, pat LABL es redzu paarkjertaas, kljuudas utt. bbl.org.uk:"> Live Scores a te mistisku statistiku beerna liimenii.
Un veel ja jau es esmu no Adamsiem, tad luudzu atbildi kaa un kaapeec pagaajusho gadu viens no anglju klubiem(laikam chempions) ULEB kausaa nebuut nestipraa grupaa(skjiet ar Siaulai, Bosnijas siroki, spaanju klubs) paareejos aizmirsu, pamaniijaas zaudeet visiem ar 20-30 un vairaak punktiem.

     [+] [-]

, 2008-11-24 19:44, pirms 16 gadiem
trupac rakstīja: Statistiku jau baigi var apskatiities, pat LABL es redzu paarkjertaas, kljuudas utt. bbl.org.uk:"> Live Scores a te mistisku statistiku beerna liimenii.
Un veel ja jau es esmu no Adamsiem, tad luudzu atbildi kaa un kaapeec pagaajusho gadu viens no anglju klubiem(laikam chempions) ULEB kausaa nebuut nestipraa grupaa(skjiet ar Siaulai, Bosnijas siroki, spaanju klubs) paareejos aizmirsu, pamaniijaas zaudeet visiem ar 20-30 un vairaak punktiem.
tie nebija London Towers???
1 2 3 4 5 6 210 komentāri