Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Freds Bagatskis maina skolu un nākamajā sezonā spēlēs Teksasā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Freds Bagatskis maina skolu un nākamajā sezonā spēlēs Teksasā
Freds Bagatskis (#12). Foto: Georgia Tech

Talantīgais latviešu basketbolists Freds Bagatskis pēc pirmās sezonas Nacionālajā studentu sporta asociācijā (NCAA) lēmis mainīt universitāti, no ''Georgia Tech'' pārceļoties uz ''The University of Texas at Arlington''.

19 gadus vecais Bagatskis savā pirmajā sezonā otrpus okēanam ''Georgia Tech Yellow Jackets'' rindās aizvadīja deviņas spēles, pie lielas teikšanas netiekot (vidēji trīs minūtēs 0.9 punkti) – galvenais treneris Džošs Peistners visu sezonu izmantoja deviņu spēlētāju rotāciju.

Pēc sezonas atveroties transfēru logam, Bagatskis lēmis mainīt skolu, no Džordžijas štata pārceļoties uz Teksasu. Nākamajā sezonā latvietis pārstāvēs ''The University of Texas at Arlington'' basketbola komandu.

''UT Arlington'' līdz šim tikai vienu reizi spēlējusi NCAA izslēgšanas turnīrā, to paveicot 2008. gadā.

17. martā par ''UT Arlington Mavericks'' galveno treneri tika apstiprināts 44 gadus vecais Keitī Tērners. Aizvadītajā sezonā viņš bija pieredzējušā Džona Kalipari asistents ''Kentucky Wildcats'', bet gaidāmā sezona speciālistam būs pirmā galvenā trenera amatā.

Šajā starpsezonā skolu mainījis arī cits Baltijas talants. 22 gadus vecais Igaunijas izlases aizsargs Kers Krīsa pēc trīs sezonām ''Arizona Wildcats'' rindās un fiasko aizvadītajā March Madness lēmis pārcelties uz ''West Wirginia Mountaineers''.

2023./2024. gada NCAA basketbola sezona sāksies 6. novembrī.

Izmantotie resursi:
https://verbalcommits.com/players/f...

  +2 [+] [-]

, 2023-04-24 11:25, pirms gada
kārtējais aizdīķa noraktais talants?

  +1 [+] [-]

, 2023-04-24 11:30, pirms gada
Talantīgais? 3min un 0.9 punkti spēlē.... Tad jau katrs spēlētājs kurš tiek uz laukuma ir talantīgs.

  +3 [+] [-]

, 2023-04-24 11:55, pirms gada
Lūdzu vairāk rakstus par1980.gados dzimušajiem spēlētājiem, piemēram Udonis Haslem vai kaut par Sirsniņu, Justoviču, Zaķi un daudziem citiem vietējiem kapātājiem par viņu gaitām un izaugsmi uz laukuma. Šie ap tūkstošgades miju dzimušie un jaunāki pilnībā neinteresē.

  -1 [+] [-]

, 2023-04-24 12:16, pirms gada
Leitnants rakstīja: Lūdzu vairāk rakstus par1980.gados dzimušajiem spēlētājiem, piemēram Udonis Haslem vai kaut par Sirsniņu, Justoviču, Zaķi un daudziem citiem vietējiem kapātājiem par viņu gaitām un izaugsmi uz laukuma. Šie ap tūkstošgades miju dzimušie un jaunāki pilnībā neinteresē.
Uz priekšu, gaidīšu tavas analīzes!

  +1 [+] [-]

, 2023-04-24 12:42, pirms gada
NCAA basketbols ir specifisks ar to ka freshman maz tiek spēlēt, ir jābūt pacietīgam jāvelta laiks adaptācijai un mācībām (kas ir ļoti svarīgi). Dažkārt ir lietderīgi izvēlētis komandu kas nav no high major bet mid major līmeņa bet ar labu basketbola programmu kur var iegūt spēles minūtes un lomu komandā jau no sākuma , ko tagad ir izdarijis Bagatskis.
Neko viņš nav zaudējis un ir lielas iespējas progresam!

     [+] [-]

, 2023-04-24 18:54, pirms gada
Vecākais brālis arī "uzplauka" spēlējot aiz dīķa.

     [+] [-]

, 2023-04-25 15:37, pirms gada
vilkabele rakstīja: NCAA basketbols ir specifisks ar to ka freshman maz tiek spēlēt, ir jābūt pacietīgam jāvelta laiks adaptācijai un mācībām (kas ir ļoti svarīgi). Dažkārt ir lietderīgi izvēlētis komandu kas nav no high major bet mid major līmeņa bet ar labu basketbola programmu kur var iegūt spēles minūtes un lomu komandā jau no sākuma , ko tagad ir izdarijis Bagatskis.
Neko viņš nav zaudējis un ir lielas iespējas progresam!
Pec tadas teorijas, lielas iespejas progreset ir jebkuram, jebkura joma...