Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Stumbris pastiprina Itālijas otrās līgas klubu ''Trapani''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Stumbris pastiprina Itālijas otrās līgas klubu ''Trapani''
Roberts Stumbris. Foto: LBS

Itālijas otrās līgas komanda ''Trapani'' oficiāli paziņojusi, ka to papildinājis 29 gadus vecais latviešu basketbolists Roberts Stumbris, ar kuru vienošanās noslēgta līdz šīs sezonas beigām.

Itālijas pēc spēka otrās līgas komanda ''Trapani'' paziņojusi par sadarbības panākšanu ar Latvijas basketbolistu Robertu Stumbri. Puses noslēgušas vienošanās līdz šīs sezonas beigām. Basketbolists iepriekš spēlēja Polijā, taču pēdējā komanda ''Gliwice'' ar viņu sadarbību noslēdza priekšlaicīgi. Pirms šīs sezonas viņš trenējās kopā ar Itālijas augstākās līgas klubu ''Brescia''.

''Esmu priecīgs, ka klubs par mani ir izrādījis interesi. Zinu, ka Itālijā turnīrs nav viegls un tajā piedalās daudzas konkurētspējīgas komandas. Esmu ļoti pateicīgs par sniegto iespēju un nevaru sagaidīt, kad atkal piedalīšos spēlēs. Šis noteikti man ir nozīmīgs solis karjerā un darīšu visu, lai palīdzētu klubam sasniegt tā nospraustos mērķus,'' pēc pievienošanās komandai citēts Stumbris.

''Esam priecīgi, ka Roberts ātri piekrita mūsu piedāvājumam, ņemot vērā sarežģīto situāciju ar spēlētājiem mūsu komandā. Viņš var spēlēt divās pozīcijās, ir ar labām uzbrukuma prasmēm un pieredzi dažādās Eiropas basketbola līgās,'' par Stumbra papildinājumu izteicās ''Trapani'' galvenais treneris.

''Trapani'' komanda dibināta 1964. gadā. Kopš 2015./2016. gada sezonas tā spēlē Itālijas pēc spēka otrajā līgā. Šo sezonu klubs nav uzsācis sekmīgi, septiņās spēlēs izcīnot divas uzvaras. Otrās līgas zaļajā grupā tas vienībai dod priekšpēdējo vietu 13 komandu konkurencē.

Par Stumbra debiju var kļūt 26. novembrī gaidāma spēle izbraukumā pret ''Cremona'' klubu. Līdz šim karjerā basketbolists spēlējis arī tādās komandās kā ''Liepājā'', ''Jūrmalā'', Rakveres ''Tarvas'', ''Jēkabpilī'', ''Nevežis'', ''VEF Rīga'', Islandes ''Reykjavik'' un Polijas ''Radom'', kā arī ''Gliwice''.

Izmantotie resursi:
Pallacanestro Trapani, Roberts Stumbris è il...