Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Šteinberga ''Manresa'' izcīna svarīgu uzvaru cīņā par palikšanu ACB līgā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Šteinberga ''Manresa'' izcīna svarīgu uzvaru cīņā par palikšanu ACB līgā
Mārcis Šteinbergs. Foto: FIBA

Šodien ACB līgā nozīmīgu uzvaru svinēja Mārča Šteinberga ''Baxi Manresa'', ar 93:83 pārspējot ''Murcia''. Klubs izcīnīja trešo uzvaru pēdējo četru spēļu laikā un attālinājās no izkrišanas zonas.

• Taivānā ar uzvaru regulāro sezonu bez Kaspara Bērziņa dalības noslēgusi Jauntaipejas CTBC DEA, kas šodien ar 95:79 pārspēja Taičungas ‘’Suns’’. Klubs kļuva par regulārā turnīra uzvarētāju un automātiski iekļuva pusfinālā. Tajā CTBC DEA spēkosies pret ‘’Suns’’ un ‘’HeroBears’’ pāra uzvarētāju ceturtdaļfinālā.

• Spānijas ACB līgā devīto uzvaru 28 spēlēs izcīnīja Mārča Šteinberga ‘’Baxi Manresa’’, kas ar 93:83 pārspēja ‘’Murcia’’. Šis panākums ļāvis vienībai ne tikai izcīnīt trešo uzvaru pēdējo četru spēļu laikā, bet arī attālināties no izslēgšanas zonas.

• Mārcis Šteinbergs laukumā devās epizodiski, tajā pavadot 6:37 minūtes un pārsvarā spēlējot centra pozīcijā. Viņš meta garām savu vienīgo divpunktu metienu, kā arī izcīnīja vienu atlēkušo bumbu.

• ACB līgas turnīra tabulā ‘’Manresa’’ šobrīd ieņem 15. vietu 18 komandu konkurencē.

• Spānijas pēc spēka otrajā līgā panākumu svinēja Ingus Jakovičs kopā ar ‘’Leyma Coruna’’ komandu, ar 86:84 pārspējot ‘’Estella’’.

• Jakovičs laukumā pavadīja 20 minūtes, kurās iemeta astoņus punktus (1p. 3/6, 2p. 1/2, 3p. 1/2). Tāpat aizsargam trīs bumbas zem groziem un sešas rezultatīvas piespēles.

• ‘’Leyma Coruna’’ izcīnīja savu trešo uzvaru pēc kārtas un 21. 30 spēlēs. Tas dod iespēju turnīrā atrasties trešajā vietā un turpināt cīņu par ceļazīmes nodrošināšanu uz ACB līgu.

• Igaunijas Basketbola līgas pusfinālā iekļuvusi Nikolaja Mazura trenētā ‘’Tartu Ulikool’’, kas arī ceturtdaļfināla sērijas trešajā spēlē pārspēja Mārča Vītola pārstāvēto ‘’Keila’’ (95:74).

• Panākumu klubs izcīnīja, pateicoties ar 20 punktu pārsvaru uzvarētajai otrajai ceturtdaļai (33:13). Zaudētājiem Vītols 32:11 minūšu laikā guva 11 punktus (1p. 3/4, 2p. 4/8, 3p. 0/9), atdeva astoņas rezultatīvās piespēles un izcīnīja piecas bumbas zem groziem.

• Sāpīgu zaudējumu cīņā par Francijas līgas ‘’play-off’’ šodien piedzīvoja Lukas Banki un Rodiona Kuruca pārstāvētā ‘’Strasbourg’’, kas, aizvadot trešo maču nedēļas laikā, ar 65:87 atzina turnīra pēdējās vietas īpašnieces ‘’Fos-sur-Mer’’ pārākumu.

• Ja pēc pirmā puslaika rezultāts uz tablo vēstīja neizšķirtu, tad otro ar 22 punktu pārsvaru uzvarēja mājinieki. Kurucs nospēlēja 19:43 minūtes, kurās guva divus punktus (2p. 1/1, 3p. 0/3), izcīnīja divas bumbas zem groziem un atdeva četras rezultatīvas piespēles.

• ‘’Strasbourg’’ ar 13 uzvarām 29 spēlēs ieņem 12. vietu čempionātā, par divām uzvarām atpaliekot no astotās vietas.

Izmantotie resursi:
https://www.acb.com/partido/estadis...
https://www.leboro.es/resultados.aspx