Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Bagatskis bez Bērziņa tiek galā ar Kazahstānas ''Astana''

Krišs Upenieks

Bagatskis bez Bērziņa tiek galā ar Kazahstānas ''Astana''
Kaspars Bērziņš un Ainars Bagatskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

VTB Vienotās līgas regulārās sezonas turnīrā šajā vakarā izspēlētas trīs spēles. Ainara Bagatska un Artūra Štālberga trenētā ''Nizhny Novogorod'' bez Kaspara Bērziņa sastāvā itin sarežģītā spēlē ar 84:80 apspēlēja ''Astana'' komandu no Kazahstānas.

Ņižņijnovgorodas komanda šajā spēlē pieteica 11 spēlētājus, un sastāvā nebija Latvijas izlases uzbrucējs Kaspars Bērziņš. ''Astana'' aizvadīja mazliet negaidīti stabilu spēles pirmo puslaiku, pēc kura bija vadībā ar 39:35.

Lūzumu spēlē Ainara Bagatska un Artūra Štālberga vadībā komanda, kurai līdz šim VTB līgā rezultāti nebija tie labākie, panāca spēles trešā ceturtdaļā, kuru uzvarēja ar 21:11. Atlikušajās desmit minūtēs abas komandas spēlēja ļoti rezultatīvi (28:30), taču mājinieki spēja noturēt uzvaru - 84:80.

Citās spēlēs Eiropas basketbola viens no grandiem Maskavas CSKA ar 99:67 sagrāva Somijas komandu ''Bisons'', bet ''Enisey'' savā laukumā ar 73:82 piekāpās ''Lomokotiv'' basketbolistiem. Līdere VTB līgā ar 12 uzvarām 13 spēlēs ir CSKA, bet Ņižņijnovgorodas vienība šovakar izcīnīja sesto uzvaru un ieņem astoto vietu 16 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
Единая Лига ВТБ Официальный сайт — Баскетбол |...

  +1 [+] [-]

, 2015-12-22 20:58, pirms 9 gadiem
Ņižnijnogoroda baigi nosēdusies pēdējā laikā. Arī Astanu tā kā vajadzētu pārliecinošāk uzvarēt. Jāsāk rāpties ārā no bedres!

Veiksmi Bagatskim, Bērziņam un visai komandai!

     [+] [-]

, 2015-12-22 23:48, pirms 9 gadiem
Astana spēlē arvien labāk. Paņēma Natjažko. Būtu viņiem labs kadrs 3.numurā (nezin kur Keiners-Medlijs palicis), pavisam sakarīgs sākum5 izskatītos.

Natjažko būtu bijis labs VEFam. Kārtīgs centrs un 3p arī iemeta šovakar.