Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Žagaram uzvara Lietuvas pirmajā pusfināla mačā, Kuruci mājās zaudē Valensijai

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Žagaram uzvara Lietuvas pirmajā pusfināla mačā, Kuruci mājās zaudē Valensijai
Artūrs Žagars. Foto: R.Lukoševičiaus

Lietuvas čempionāta pusfināla sēriju šovakar ar uzvaru sāka Artūra Žagara pārstāvētā Viļņas ''Wolves'', savukārt Spānijas meistarsacīkšu ceturtdaļfināla otrajā mačā zaudējums brāļu Kurucu pārstāvētajai Mursijai.

Lietuva

• Lietuvas Basketbola līgas (LKL) pirmajā pusfināla duelī galvaspilsētas derbijā ''Wolves'' nominālajā izbraukuma mačā apspēlēja ''Rytas'' ar 96:85.

Artūrs Žagars pirmajā Lietuvas čempionāta pusfināla cīņā uz parketa pavadīja 16:24 minūtes, atzīmējoties ar sešiem punktiem (2p. 1/5, 3p. 1/2), vienu atlēkušo bumbu un četrām rezultatīvām piespēlēm. Latviešu aizsargam arī divas pārtvertas bumbas un +/- rādītājs plus desmit.

• Ar 18 punktiem un piecām rezultatīvām piespēlēm vilku uzvaru kaldināja amerikāņu snaiperis Rašids Suleimons. ''Rytas'' labā Gitim Radzevičam 16 punkti un septiņas atlēkušās bumbas, bet Džastinam Goremam 16+9.

• Sērija ritēs līdz trīs vienas komandas uzvarām. Otrā pārī Rolanda Šmita Kauņas ''Žalgiris'' ar 1-0 ir vadībā pret Paņevežas ''Lietkabelis''. Galvaspilsētas klubu otrā cīņa norisināsies piektdien.

Spānija

• ACB līgas ceturtdaļfinālā Rodiona un Artūra Kurucu pārstāvētā ''UCAM Murcia'' ar 72:83 mājās piekāpās ULEB Eirolīgas klubam ''Valencia''. Sērijā rezultāts kļuvis neizšķirts 1-1. Izšķirošā spēle norisināsies Valensijas mājvietā.

• Rodions Kurucs uz parketa pavadīja nepilnas 23 minūtes, atzīmējoties ar četriem punktiem (2p. 2/4, 3p. 0/1), sešām atlēkušajām bumbām un trīs pārtvertām bumbām. Artūrs Kurucs bija pieteikumā, taču laukumā nedevās.

Igaunija

• Igaunijas čempionāta finālsēriju ar uzvaru sāka valsts titulētākā komanda Tallinas ''Kalev/Cramo'', ko pārstāv Jānis Bērziņš. Galvaspilsētas klubs ar 73:67 apspēlēja Rinalda Mālmaņa un Dāvja Rozīša pārstāvēto ''Tartu Ulikool''.

Bonis nebija mājinieku pieteikumā. Mālmanim 25:16 minūtēs desmit punkti (2p. 4/8, s.m. 2/2), septiņas atlēkušās bumbas, trīs piespēles, tikpat bloķēti metieni un efektivitāte 17. Rozītis spēlēja 14:58 minūtes, iemeta četrus punktus (2p. 2/4), savāca četras bumbas zem groziem un bloķēja vienu metienu.

• Igaunijas finālsērija ritēs līdz trīs vienas komandas uzvarām. Otrais mačs sestdien tiks aizvadīts Tartu.

Itālija

• Cīņas par vietas nosargāšanu Itālijas basketbola otrajā augstākajā līmenī jeb A2 sērijā ar zaudējumu sāka Anrija Miškas pārstāvētā Romas ''Luiss'', kas viesos ar 76:89 atzina ''Chiusi'' pārākumu. Latviešu spēka uzbrucējs nebija viesu pieteikumā.

Nīderlande

• Nīderlandes čempionāta pusfinālā līdz trīs uzvarām Roberta Stumbra pārstāvētā ''Den Bosch'' nespēja iekļūt finālā, ar 80:88 viesos zaudējot Groningenas ''Donar''. Sērijā rezultāts ir neizšķirts 2-2. Stumbra kontā 11 punkti, piecas atlēkušās bumbas un rezultatīva piespēle. Fināliste pēc divām dienām noskaidrosies ''Den Bosch'' laukumā.

Izmantotie resursi:
https://jv.acb.com/en
https://lkl.lt/rungtynes/11104
https://www.basket.ee/#popupClose
https://www.basketball.nl/

  +2 [+] [-]

, 2024-05-23 07:47, pirms 3 nedēļām
Autor, Autor...! Atkal un atkal. Kas šis ir: "
Lietuvas čempionāta pusfināla sēriju šovakar ar uzvaru sāka Artūra Žagara pārstāvētā Viļņas ''Rytas''.."? Žagars spēlē "Wolves" vai "Rytas", a?

     [+] [-]

, 2024-05-23 09:59, pirms 3 nedēļām
Jautājums tiem, kuri vairāk seko līdzi "Wolves" gaitām – vai Artūrs spēlē tik maz, lai pēc atgriešanās no traumas nepārforsētu? Vai arī tur šobrīd ir citi viņam patiešām priekšā rotācijā?

     [+] [-]

, 2024-05-23 11:20, pirms 3 nedēļām
+10, tas, reāli, ir superlabs rādītājs. Kurš zina, kā tur ar biļetēm?

     [+] [-]

, 2024-05-23 13:58, pirms 3 nedēļām
Pumalv rakstīja: Jautājums tiem, kuri vairāk seko līdzi "Wolves" gaitām – vai Artūrs spēlē tik maz, lai pēc atgriešanās no traumas nepārforsētu? Vai arī tur šobrīd ir citi viņam patiešām priekšā rotācijā?
Nezinu precīzi,bet domāju,ka kaut kādi "maigie" ieteikumi no fenera jau arī ir.