Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Gabrānam seši punkti un zaudējums

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Gabrānam seši punkti un zaudējums
Raimonds Gabrāns
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Jau 12 zaudējumu Grieķijas čempionātā piedzīvojusi Raimonda Gabrāna pārstāvētā "ESTIA Egaleo", kas šoreiz savā laukumā ar 62:66 piekāpās Latvijas līdzjutējiem labi zināmajam klubam "Marousi".

"Egaleo" jau pirmajā ceturtdaļā nonāca vairāk nekā desmit punktu deficītā (14:26), turklāt arī pēc īsā pārtraukuma nekas laukumā īpaši nemainījās. Puslaika beigās mājinieki beidzot uztaustīja spēles pavedienu, guva astoņus punktus pēc kārtas un panāca cerīgu rezultātu 34:37. Trešajā ceturtdaļā "Egaleo" dažas reizes tika vēl tuvāk, tomēr pēdējās minūtēs pagalam neveicās ar metienu realizāciju, kas viesiem ļāva panākt desmit punktu pārsvaru. Laukuma saimnieku klusēšanu divas sekundes līdz ceturtdaļas beigām pārtrauca Gabrāns, realizējot tālmetienu – 48:55 pirms pēdējās desmit minūtēm.

"Egaleo" pakaļdzīšanos turpināja arī pēdējā ceturtdaļā, mača izskaņu padarot tiešā intriģējošu. 63 sekundes līdz tā beigām Donels Teilors viesu pārsvaru samazināja līdz minimumam (61:62), sāncenši uzbrukuma neprecīzi tomēr arī izcīnīja atlēkušo bumbu un pēc brīža arī guva divus punktus. 12 sekundes līdz mača beigām uz soda metienu līnijas stājās Gabrāns, taču iemeta tikai vienu sodiņu, tomēr saglabājot cerības uz izglābšanos. Tomēr "Marousi" atbildēja ar diviem precīziem soda metieniem, bet mājinieki punktus vairs neguva – 62:66.

Raimonds Gabrāns laukumā pavadīja gandrīz 18 minūtes, kurās identiski meta no visām distancēm, no diviem mēģinājumiem realizējot pa vienam tālmetienam, divpunktniekam un soda metienam, tā savācot sešus punktus. Vēl viņa rēķinā trīs atlēkušās bumbas, viena piespēle un kļūda.

Izmantotie resursi
galanissportsdata.com