Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Meļņiks atgriezīsies pēc mēneša

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Latvijas basketbolista Aleksandra Meļņika mazais spēles laiks ''Pangrati'' komandā izskaidrojams ar ceļgalu savainojumu, kā rezultātā viņš atsāks treniņus ar klubu tikai pēc mēneša.

''Šobrīd nespēlēju, jo esmu savainojis ceļgalus. Tagad strādāju ar speciālistu, lai tos izārstētu. Dakteris prognozē, ka varētu atsākt aktīvi trenēties kopā ar komandu pēc mēneša - ar to arī izskaidrojams mans mazais spēles laiks komandā,'' portālam eSports.lv pastāstīja Meļņiks.

Jautāts, vai Aleksandrs nedomā atgriezties dzimtenē, spēlētājs atbildēja: ''Protams, ka ir tāda vēlēšanās, bet uz doto brīdi esmu šeit, un komandas attieksme pret mani ir ļoti labvēlīga. Treneris man dos spēles laiku, un arī citi garie man nav šķērslis - tikai jātiek vaļā no savainojumiem.''

''Te, Atēnās, ir ļoti jauki, tikai pēdējā laikā šeit kļuvis nedaudz vēsāks - tikai 12 grādi pēc Celsija. Šeit jūtos labi,'' tā Meļņiks.

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze