Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Muižnieks sācis darbu Polijā

Muižnieks sācis darbu Polijā
Kārlis Muižnieks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas basketbola treneris Kārlis Muižnieks ķēries klāt pie darba savā jaunajā Polijas klubā Sopotas "Trefl". Trešdien Muižnieks tika stādīts priekšā kā komandas jaunais galvenais treneris.

Trešdien notika preses konference, kurā piedalījās arī Sopotas "Trefl" jaunais galvenais treneris Kārlis Muižnieks. "Šis man ir interesants variants," savu izvēli par labu jaundibinātajam klubam komentēja Muižnieks. "Protams, man bija arī piedāvājumi no citiem klubiem, bet man patīk izaicinājumi. Jauna komanda ir arī jauna pieredze man. Sopota ir jauna komanda, bet tradīcijas ir saglabātas. Pie tam, man patīk šī pilsēta, kura nav tālu arī no Rīgas. Tāpēc arī esmu šeit," sacīja Muižnieks.

"Mums jāiet soli pa solim. Vispirms jāsagatavojas sezonas sākumam, kas būs oktobrī. Līdz tam jāsasniedz laba sportiskā forma un taktiskā sagatavotība," pirmos darbus uzskaita Muižnieks. "Gribam sākt uzvarēt pēc iespējas ātrāk, bet ar jaunu komandu tas nebūs vienkārši. Domāju, ka klubs un fani Sopotā to saprot. Mums vajag laiku, vajag saprast situāciju un pamazām tiekties pēc labiem rezultātiem. Ja tas notiks, visam vajadzētu būt labi," minēja Muižnieks.

"Sastāvā plānoju iekļaut četrus līdz piecus viesspēlētājus. Tas gan nenozīmē, ka visi būs mani tautieši," uz plāniem attiecībā uz sastāva komplektācija norādīja Latvijas speciālists. Pagaidām "Trefl" ir līgumi ar sešiem poļu basketbolistiem, bet sastāva veidošanu plānots pabeigt līdz augusta beigām.

Izmantotie resursi:
gdansk.naszemiasto.pl
sport.trojmiasto.pl
miasta.gazeta.pl

Slēpts komentārs: Vynilz

  +3 [+] [-]

, 2009-08-20 16:10, pirms 15 gadiem
Vynilz rakstīja: Un kāpēc ne tavi tautieši,Kārli?Kāpēc ne???
Tāpēc ka tu esi nūģis...

  +4 [+] [-]

, 2009-08-20 16:24, pirms 15 gadiem
Viņš teica, ka ne VISI būs viņa tautieši, taču KĀDS arī varētu būt(Mošk Veselovs )

  +1 [+] [-]

, 2009-08-20 16:27, pirms 15 gadiem
ALKO rakstīja: Viņš teica, ka ne VISI būs viņa tautieši, taču KĀDS arī varētu būt(Mošk Veselovs )
Es labāk par visiem Laiks veidot mafiju.

  +2 [+] [-]

, 2009-08-20 16:33, pirms 15 gadiem
Kārli - lai izdodas!
Sāk palikt interesanti, ka LV treneri parādās arvien vairāk klubos, nav slikti - gan pieredzi iegūs, citu valstu basketbolu apskatīs un savējiem špīleriem darbu varēs piedāvāt!

  +1 [+] [-]

, 2009-08-20 16:33, pirms 15 gadiem
ALKO, 16:24, pirms 7 minūtēm, citēt
Viņš teica, ka ne VISI būs viņa tautieši, taču KĀDS arī varētu būt(Mošk Veselovs

A.Vairogs

  -4 [+] [-]

, 2009-08-20 16:43, pirms 15 gadiem
Pirms turpināt savas trenera gaitas, Muižnieks gan varēja paskatīties un pamācīties, kā to dara tiešām profesionāli treneri, piemēram, Kemzura. Tad no viņa kā trenera ar lielo burtu varētu varbūt arī kaut kas sanākt.

  +1 [+] [-]

, 2009-08-20 16:57, pirms 15 gadiem
Karalis Lauva rakstīja: Pirms turpināt savas trenera gaitas, Muižnieks gan varēja paskatīties un pamācīties, kā to dara tiešām profesionāli treneri, piemēram, Kemzura. Tad no viņa kā trenera ar lielo burtu varētu varbūt arī kaut kas sanākt.
Pirms tam kad kemzura nebija musu izlases treneris..tu zinaji kas vinjs tads ir??
lai Kārlim veicās....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-20 17:03, pirms 15 gadiem
Karalis Lauva rakstīja: Pirms turpināt savas trenera gaitas, Muižnieks gan varēja paskatīties un pamācīties, kā to dara tiešām profesionāli treneri, piemēram, Kemzura. Tad no viņa kā trenera ar lielo burtu varētu varbūt arī kaut kas sanākt.
Nebutu viens zaudeejums Portugaalei, es vina karjeru sauktu par izcilu, Latvijas chempionu tituli, labi panakumi eirokausos.

  -3 [+] [-]

, 2009-08-20 17:41, pirms 15 gadiem
Muižnieks vienmēr ir ticis klubos, kuros naudas netrūkst un brīvība darbā ar spēlētājiem ir bijusi vienmēr diezgan liela. Varētu pat teikt, ka viņam pagaidām ir stipri veicies. Pat paši basketbilisti, kas pie viņa ir spēlējuši, atzīst, ka pilnīgi jau nu viņam ar to širmīti nav viss kārtībā. Nesaku, ka Muižnieks ir nekam nederīgs, bet, šobrīd skatoties uz patiešām profesionāla cilvēka darbu (tobiš Kemzuru), izsecinu, ka arī Kārlim derētu šo to pamācīties. Kaut vai kā spēles laikā ir jāizdara spēlētāju maiņas vai kurā brīdī būtu vērts ņemt minūtes pārtraukumu.

     [+] [-]

, 2009-08-20 17:53, pirms 15 gadiem
gurgucis rakstīja: Pirms tam kad kemzura nebija musu izlases treneris..tu zinaji kas vinjs tads ir??
lai Kārlim veicās....
Ja interesējies pa Eiropas basi, tādu Kemzuru noteikti bija jāzin. Khimki galvenais treneris!

  +2 [+] [-]

, 2009-08-20 17:55, pirms 15 gadiem
Muiža, paņem Veselovu, Akseli un Timmiju/Porziņģi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-20 18:35, pirms 15 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: Ja interesējies pa Eiropas basi, tādu Kemzuru noteikti bija jāzin. Khimki galvenais treneris!
es tam vienam citam jautaju...es zinu kas ir kestutis Kemzura..