Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Eglīša treneris sajūsmā par debitantiem

Andrejs Siliņš

Eglīša treneris sajūsmā par debitantiem
Saimons Kamingss
Foto: Richard Flutie

NCAA II divīzijas basketbola vienības Floridas "Panthers" galvenais treneris Bilijs Mims pēc izcīnītās uzvaras pār "Clearwater Christian" koledžu (103:54) izteica sajūsmu par komandas debitantu, tai skaitā latvieša Edgara Eglīša, sniegumu.

"Vēl vienu reizi šonakt pirmgadnieki parādīja lielisku sniegumu," sacīja treneris. "Saimonam Kamingsam - 32 punkti - A.S. bija lieliska precizitāte, Derekam Helemanam vēl reizi "double-double", bet Edgaram Eglītim pietrūka tikai viens punkts līdz "double-double". Pēc trim uzvarām četrās dienās esam ļoti apmierināti ar jaunpienācēju iespaidīgo sniegumu."

"Metām ļoti labi, tāpat arī ļoti veiksmīgi cīnījāmies par atlēkušajām bumbām," treneris komentēja spēli kopumā. "Vienīgais, par ko esmu nedaudz sarūgtināts, ir tas, ka bijām nedaudz pavirši un pieļāvām pārāk daudz kļūdu, īpaši pirmajā puslaikā. Galvenais šajās trīs spēlēs bija tas, ka varējām izmantot katru spēlētāju, kurš ir komandas sastāvā. Cerams, ka tad, kad sāksies regulārā sezona, šī pieredze mums nāks par labu."

Saistītie raksti

Eglītim vēl viena laba spēle