Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Vētra un Zībarts vadīs Sanktpēterburgas "Spartak"

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

Vētra un Zībarts vadīs Sanktpēterburgas "Spartak"
Gundars Vētra un Mārtiņš Zībarts turpmāk strādās plecu pie pleca Sanktpēterburgā. Foto: Romāns Kokšarovs, ''Sporta Avīze''/f64

Latviešu speciālists Gundars Vētra gaidāmajā sezonā būs Krievijas basketbola komandas Sanktpēterburgas "Spartak" galvenais treneris, atklājis kluba prezidents Aleksandrs Urickis. Kopā ar Vētru ''Spartak'' organizācijā turpmāk strādās arī viņa palīgs Mārtiņš Zībarts.

''Visas līguma nianses ar Vētru jau ir atrunātas - pirmdien ceram parakstīt vienošanos. Kopā ar Gundaru mums pievienosies Mārtiņš Zībarts, kurš Vētram palīdzēja Vladivostokā. Tāpat asistentu darbu turpinās pildīt Jevgeņijs Kisurins un Antons Judins. Katrā ziņā piekrišana saņemta no abiem,'' Sanktpēterburgas kluba treneru štābu iezīmēja kluba prezidents Aleksandrs Urickis, kurš nesen atklāja, ka ''Spartak'' atrodas uz bankrota robežas.

''Vētru neizvēlējāmies nejauši. Pagājušajā sezonā strādājot Vladivostokā, viņš atradās līdzīgā situācijā, kādā patlaban esam mēs, kad pirms sezonas sākuma trenera rīcībā ir tikai jaunie spēlētāji,'' tā Urickis, kura vadīto komandu finansiālu problēmu dēļ starpsezonā pametuši visi vadošie spēlētāji, to vidū arī Latvijas izlases saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks.

Starpsezonā Krievijas mediji ziņoja, ka ''Spartak'', kas dibināts tālajā 1935. gadā, varētu atteikties no dalības VTB Apvienotās līgas čempionātā, taču oficiāls paziņojums šajā sakarā nav sekojis. Klubs joprojām ir atrodams VTB līgas A apakšgrupas dalībnieku sarakstā, un, kā var noprast pēc Uricka teiktā, plāno startēt gan VTB, gan prestižajā ULEB Eirokausā. ''Mums ir pastāvīgs kontakts ar VTB līgas vadību, tāpat esam veikuši pirmo iemaksu, lai startētu Eirokausa izcīņā.''

Aizvadītajā sezonā Gundara Vētras, Mārtiņa Zībarta un Ērika Visocka vadītā Vladivostokas ''Spartak Primorie'' Krievijas čempionātā izcīnīja septiņas uzvaras un piedzīvoja 11 zaudējumus, turnīru noslēdzot devītajā vietā desmit komandu konkurencē. Vētras bijušajam klubam pagājušajā sezonā izdevies iekļūt Krievijas kausa izcīņas ''Final Four'', kur tika izcīnīta trešā vieta.

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-08-19 14:53, pirms 11 gadiem
Apsveicu! Cerams, ka šajā Spartakā ies viņiem lietas veiksmīgāk, kā tajā iepriekšējā (turnīru noslēdzot devītajā vietā desmit komandu konkurencē..).

  +5 [+] [-]

, 2013-08-19 15:01, pirms 11 gadiem
Nu komandai ir vārds, bet naudas nav...

  +4 [+] [-]

, 2013-08-19 15:04, pirms 11 gadiem
Galvenais lai Ventspils notur Štelmaheru

  +3 [+] [-]

, 2013-08-19 16:07, pirms 11 gadiem
kāpēc nav raksts par šodienas maču

     [+] [-]

, 2013-08-19 16:21, pirms 11 gadiem
Re kā Krievijā notiekās. Vienu dienu eurokausa top4, bet nākamjā jau nekas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-08-19 17:54, pirms 11 gadiem
klubam ambīcijas kritās un līdz ar to var paaicināt ne tik slavenu treneri.

Veiksmi Pīterā!

  +1 [+] [-]

, 2013-08-19 22:52, pirms 11 gadiem
Jau 5. klubs krievijā, var redzēt, ka impērija savus roklaižas (1992. -nvs izlase) neaizmirst.

     [+] [-]

, 2013-08-20 09:33, pirms 11 gadiem
Kapec nekada ziņa nav par Ēriku Visocki? Vai viņš trenēs arī Spartakā vai dzenā vietējos amatierus pa OSC?

  -1 [+] [-]

, 2013-08-20 09:35, pirms 11 gadiem
Tu,huter,gan butu isto pozu toreiz ienemis, ja butu atradies Vetras vieta, vai ne? To, kad ziepites zeme nokritusas... Nejauc savu sizigo politisko psihopatismu kopa ar lielo sportu, kura tu Vetram neesi cienigs pat dvieliti pienest!