Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Ainars Bagatskis neturpinās trenēt Ukrainas klubu ''Kyiv-Basket''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ainars Bagatskis neturpinās trenēt Ukrainas klubu ''Kyiv-Basket''
Ainars Bagatskis. Foto: FIBA

Ukrainas basketbola komanda ''Kyiv-Basket'' paziņojusi, ka pēc trīs gadu sadarbības tā meklēs jaunu galveno treneri, jo tai šķirsies ceļi ar Latvijas speciālistu Ainaru Bagatski, kurš vismaz līdz 2022. gada Eiropas čempionāta beigām strādāja arī par Ukrainas izlases speciālistu.

Bijušais Latvijas basketbola izlases galvenais treneris Ainars Bagatskis ''Kyiv-Basket'' basketbola klubu vadīja pēdējās trīs sezonas. Kā šodien oficiālajā paziņojumā vēsta klubs, tad pušu ceļi ir šķīrušies. Kijivas paziņojumā izteikta pateicība par pavadīto laiku kopā, kurā tas vienu reizi Ukrainas čempionātā bija otrajā, bet reizi trešajā vietā.

Bez darba ar ''Kyiv-Basket'' Ainars Bagatskis paralēli trenēja arī Ukrainas basketbola izlasi, ar kuru šī gada Eiropas čempionātā aizspēlējās līdz astotdaļfinālam, bet 2023. gada Pasaules kausam tai vairs nav izredžu kvalificēties. Pagaidām nav zināma speciālista nākotne šajā amatā.

Trenera karjeras laikā Bagatskis strādājis vēl ar tādām komandām kā Kauņas ''Žalgiris'', Krievijas ''Enisey'', Gruzijas ''Sukhumi'', Ukrainas ''Kryvbas'' un ''Budyvelnik'', Krievijas ''Nizhny Novgorod'', Telavivas ''Maccabi'' un ''Brose Bamberg''. Vietējā līmenī viņš strādājis ar ''Valmieras'' un ''Barons'' klubiem, bet Turcijas ''Darussafaka'' bija Deivida Blata asistents.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/kyivbasket/

     [+] [-]

, 2022-09-18 22:00, pirms 2 gadiem
Baumas, idejas kur Ainārs ies ?

     [+] [-]

, 2022-09-18 22:29, pirms 2 gadiem
malezhik85 rakstīja: Baumas, idejas kur Ainārs ies ?
Mums izlasei jau ir treneris. Līdz ar to, uz LV izlasi neies noteikti. Var būt, uz kādu klubu... A var būt, atpūtīsies

  -1 [+] [-]

, 2022-09-18 22:33, pirms 2 gadiem
Sen jau nevelk.

     [+] [-]

, 2022-09-18 23:23, pirms 2 gadiem
Visai droši var teikt, ka arī Ukrainu tad vairs netrenēs. Piedāvajumu viņam noteikti netrūks. Drīzākais izlases kādu laiku negribēs trenēt.

     [+] [-]

, 2022-09-19 08:43, pirms 2 gadiem
Kur tad startēs Kyiv-basket ? Ukrainas čempionāts zem lielas ? zīmes ja notiks tad kaut kādās zālēs bez skatītājiem , drošības apsvērumu dēļ .
Kas tad startēs šajās komandās ja vispār kaut kas notiks , tie kas nav dabūjuši darbu ārzemēs un kāds līmenis būs uz ārzemniekiem var necerēt Ukraiņu klubi .
Loģisks Bagatska lēmums saņēma labu piedāvājumu .