Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Štālbergs varētu pievienoties Ukrainas čempioniem

Jānis Celmiņš

Štālbergs varētu pievienoties Ukrainas čempioniem
Artūrs Štālbergs
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

Latvijas vīriešu basketbola izlases kandidāts Artūrs Štālbergs varētu pievienoties Ukrainas čempionvienībai "Azovmash". Kluba viceprezidents atklājis, ka mutiska vienošanās ar basketbolistu jau esot panākta.

"Azovmash" komanda sākusi gatavošanos jaunajai sezonai, aizvadot treniņnometni Lietuvas pilsētā Klaipēdā. Komandas komplektācija ir praktiski pabeigta un šobrīd tiek meklēti divi ārzemnieki, kas varētu pievienoties komandai.

Kluba viceprezidents Boriss Maleckis atklājis, ka komandas vadība izteikusi vēlmi komandā redzēt ārzemniekus trešajā un ceturtajā pozīcijā. Maleckis atklājis, ka šobrīd notiek sarunas arī ar Artūru Štālbergu. "Šobrīd notiek sarunas ar Latvijas izlases basketbolistu Artūru Štālbergu. Mutiska vienošanās jau ir panākta. Joprojām meklējam spēlētāju, kurš varētu darboties ceturtā numura pozīcijā," atklāja Maleckis.

"Azovmash" aizvadītajā sezonā kļuva par Ukrainas čempioniem, finālsērijā ar 3:0 apspēlējot Doņeckas klubu.

Izmantotie resursi:
bcazovmash.com.ua