Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Pasečņiks atgriežas pie Daira un pastiprina ''Real Betis''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Oficiāli: Pasečņiks atgriežas pie Daira un pastiprina ''Real Betis''
Anžejs Pasečņiks. Foto: FIBA

Spānijas ACB līgas klubs ''Real Betis'', kuru pārstāv Latvijas izlases kapteinis Dairis Bertāns, oficiāli pavēstījusi, ka līdz sezonas beigām noslēgusi līgumu ar basketbolistu Anžeju Pasečņiku, kurš to pārstāvēja arī iepriekšējā sezonā.

Aizvakar vēstījām, ka Francijas ''Pro A'' klubs ''Metropolitans 92'' oficiāli paziņoja par sadarbības pārtraukšanu ar Anžeju Pasečņiku.

Parīzes piepilsētā bāzētājā komandā raženais latvietis aizvadīja desmit mačus, nepilnu 14 minūšu laikā izceļoties ar 5,8 punktiem, 2,9 atlēkušajām bumbām un rezultatīvu piespēli.

Dienas sākumā medijs ''Diario de Sevilla''vēstīja, ka Pasečņika pārstāvji ir pārrunu procesā par basketbolista atgriešanos Seviljas ''Real Betis'' rindās. Tur Pasečņiks aizvadīja pagājušo sezonu, 25 ACB līgas spēlēs sakrādams 11,1 punktus un četras atlēkušās bumbas.

''Real Betis'', ko pārstāv arī Latvijas izlases kapteinis Dairis Bertāns, pirms divām dienām paziņoja par sadarbības pārtraukšanu ar grieķu centru Jorgosu Calburi.

Šodien ''Real Betis'' oficiāli paziņojusi par sadarbības atjaunošanu ar Pasečņiku, pusēm noslēdzot līgumu līdz 2022./2023. gada sezonas beigām.

Ar četrām uzvarām 20 spēlēs ''Real Betis'' ieņem 16. pozīciju Spānijas čempionātā, arī šajā sezonā cīnoties par vietas saglabāšanu ACB līgā. Pagājušajā sezonā, ierindā esot Pasečņikam, klubam padevās sekmīga sezonas izskaņa, kas ļāva noturēties spēcīgāko pulkā.

Izmantotie resursi:
https://www.realbetisbalompie.es/no...