Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kaspars Bērziņš pievienojas no ACB līgas izkritušajai "Real Betis"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kaspars Bērziņš pievienojas no ACB līgas izkritušajai "Real Betis"
Kaspars Bērziņš. Foto: Andris Grīnbergs/Rīgas Zeļļi

38 gadus vecais latviešu basketbolists Kaspars Bērziņš, kurš sezonu sāka "Rīgas Zeļļos", parakstījis līgumu ar Spānijas otrās līgas klubu Seviļas "Real Betis", ko pārstāv Rihards Kuksiks.

Kaspars Bērziņš sezonas ievadā pievienojās "Rīgas Zeļļiem" un Latvijas un Igaunijas apvienotajā līgā aizvadīja četras spēles. Vidēji laukumā pavadot 14 minūtes, viņš atzīmējās ar 4,3 punktiem un 3,0 atlēkušajām bumbām.

Bērziņš pievienojies Seviļas "Real Betis", ko pagājušajā sezonā pārstāvēja Dairis Bertāns un Anžejs Pasečņiks. Ar desmit uzvarām 34 spēlēs nācās samierināties ar priekšpēdējo vietu un izkrišanu no ACB līgas, Eiropas spēcīgākā valsts čempionāta.

Arī līmeni zemāk "Real Betis" neklājas viegli – tikai viena uzvara septiņos mačos un pēdējā vieta. Komandu pārstāv Rihards Kuksiks, kurš vidēji izcēlies ar 7,9 punktiem, metienus no spēles realizējot ar 53,5% precizitāti.