Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Jānis Bērziņš atgriežas Polijā un pievienojas jaunpienācējai "Gornik"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jānis Bērziņš atgriežas Polijā un pievienojas jaunpienācējai "Gornik"
Jānis Bērziņš. Foto: Marita Brigitta Mones

31 gadu vecais latviešu basketbolists Jānis Bērziņš, kurš pagājušo sezonu pabeidza Igaunijas klubā Tallinas "Kalev/Cramo", pievienojies Polijas spēcīgākās līgas jaunpienācējai "Gornik".

Valbžihas "Gornik" pēc trīs sudraba sezonām pavasarī beidzot triumfēja Polijas pēc spēka otrajā līgā, tādējādi paceļoties līmeni augstāk. Astoņdesmitajos gados "Gornik" divas reizes izdevās izcīnīt Polijas čempiones titulu.

Jānis Bērziņš pagājušo sezonu sāka Polijas klubā Laņcutas "Sokol", 17 spēlēs vidēji izceļoties ar 9,4 punktiem un 6,4 atlēkušajām bumbām, līdz janvāra vidū viņš devās uz Latvijas-Igaunijas līgas klubu Tallinas "Kalev/Cramo".

Bērziņš pirms tam Polijā pārstāvējis arī Varšavas "Legia" un Zelonas Guras "Zastal". Viņam izdevies izcīnīt Polijas kausu un superkausu.

  +1 [+] [-]

, 2024-08-17 17:34, pirms 4 nedēļām
Bērziņš Polijā stabili vērtība. Lai veicas!

     [+] [-]

, 2024-08-17 17:39, pirms 4 nedēļām
Tad jau baumas par ilgtermiņa līguma ar VEF nebūs piepildījušās. Žēl, bet gan jau, ka poļi vairāk var samaksāt. Tagad VEF jāmēģina dabūt Stumbri vai Kohu, jo trešo numuru latvieti vajag kā ēst

     [+] [-]

, 2024-08-18 17:21, pirms 4 nedēļām
Lai veicas, Boni! Galvenais - lai sezona bez traumām, tad jau būs OK.