Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

Migliniekam laimīga uzvara

Migliniekam laimīga uzvara
Igors Miglinieks (centrā)
Foto: bc.donetsk.ua

Ukrainas basketbola klubs Doņeckas "BC Donetsk", ko vada Latvijas treneris Igors Miglinieks, šodien Ukrainas Superlīgas spēlē tikai pašā mača izskaņā ar 90:87 pieveica "BK Poltava".

Visu spēli ritēja ļoti līdzīga cīņa, kas noveda pie intriģējošas un saspringtas galotnes. Neilgi pirms spēles pamatlaika beigām rezultāts neizšķirts 87:87, ko izmainīja Doņeckas amerikāņu uzbrucēja Krisa Ouvensa gūtie divi punkti pēc pārķertas bumbas. Sekojošajā uzbrukumā "Poltava" nespēja neko veiksmīgu panākt, bet Doņeckas lietuviešu uzbrucējs Židrūns Urbons nopelnīja divus soda metienus, no kuriem realizēja tikai vienu. "Poltava" pieprasīja minūtes pārtraukumu, kurā nolemts tika uzticēt izšķirošo metienu amerikānim Džeisonam Velsam, kurš gan to nespēja realizēt un galarezultātā laimīga uzvara Doņeckai ar 90:87. Kluba mājaslapā panākums tika nodēvēts pat par "infarktaino uzvaru".

Doņeckai rezultatīvākais ar 22 punktiem bija Igors Krivičs, bet 21 punktu guva Milutins Aleksičs, kurš šo sezonu sāka "ASK Rīga" sastāvā. "Poltava" rindās pieci spēlētāji guva virs 12 punktiem, bet jāpiemin, ka 16 punkti, deviņas rezultatīvas piespēles un arī septiņas kļūdas amerikāņu saspēles vadītāja Rikija Klemonsa kontā, kurš savulaik spēlēja BK "Ventspils" klubā.

Nākamā spēle Igora Miglinieka trenētajai Doņeckai 20. janvārī, kad gaidāma spēle ar "Sumykhimprom" vienību.

Izmantotie resursi:
bc.donetsk.ua


, 2009-01-17 22:27, pirms 15 gadiem
Kāda būtu nelaimīga uzvara.
, 2009-01-17 23:46, pirms 15 gadiem
Kurā laikā Rikijs Klemonss ir spēlējis Ventspilī?
, 2009-01-18 08:28, pirms 15 gadiem
gudrelis rakstīja: Kurā laikā Rikijs Klemonss ir spēlējis Ventspilī?
pedeja cempiona titula
Roberts Blumbergs. Foto: Aris
7

Grieķijā sezonu aizvadījušais Blumbergs karjeru turpinās Turcijas metropolē Stambulā

Turcijas basketbola klubs Stambulas "Galatasaray" pavēstījis par līguma parakstīšanu uz vienu sezonu ar 26 gadus veco un 208 centimetrus garo latviešu spēka uzbrucēju Robertu Blumbergu.
Rolands Šmits. Foto: FIBA
34

Turcijas grands "Efes" izpērk Šmitu no "Žalgira"

Stambulas basketbola klubs "Anadolu Efes" pavēstījis par vienošanās panākšanu uz divām sezonām ar Latvijas izlases spēka uzbrucēju Rolandu Šmitu, kuram šomēnes apritēs 29 gadi. Valmierieša līdzšinējais klubs Kauņas "Žalgiris" uzsvēra, ka saņems solīdu izpirkumu, konkrētu summu gan nesaucot.
Milānas "Olimpia" līderis Nikola Mirotičs ar bumbu. Foto: Olimpia Milano
6

Mirotičs dominē, Milāna trešo gadu pēc kārtas finālā sakauj Boloņu, Lomažs malā

Itālijas A sērijas sacensībās trešo sezonu pēc kārtas un 31. reizi kopumā triumfējusi Milānas "Olimpia", šovakar savā laukumā ar 85:73 pārspējot Lukas Banki trenēto pamatturnīra uzvarētāju Boloņas "Virtus".