Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Roberts Freimanis karjeru turpinās Islandes titulētākajā vienībā ''Karfa''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Roberts Freimanis karjeru turpinās Islandes titulētākajā vienībā ''Karfa''
Roberts Freimanis. Foto: Renārs Koris

Latviešu spēka uzbrucējs Roberts Freimanis gaidāmo sezonu pavadīs Islandē, pārstāvot galvaspilsētas komandu ''Karfa'', kas ir arī čempionāta titulētākā komanda.

Freimaņa jaunais klubs pagājušajā sezonā ieņēma astoto vietu Islandes čempionāta regulārajā sezonā, bet ceturtdaļfināla sērijā trīs spēlēs zaudēja ''Njarovik''.

Reikjavīkas ''Karfa'' ir titulētākā Islandes komanda ar 18 čempiontituliem. Līdz šim pēdejais no tiem izcīnīts 2018./2019. gada sezonā.

Latviešu spēka uzbrucējs pagājušo sezonu pavadīja Bulgārijā, pārstāvot Plovidvas ''Academic''. Freimanis vidēji mačā atzīmējās ar 10,9 punktiem, 6,5 atlēkušajām bumbām un 1,8 piespēlēm.

Karjeras laikā Freimanis pārstāvējis arī ''Liepāju'', ''Saldus'' un ''Barons'' vienības, ''Valka/Valga'', ''Ventspils'', VEF un ''Avis Utilitas Rapla''.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/kr.karfa/p...

     [+] [-]

, 2022-09-16 13:25, pirms 2 gadiem
Pieļāvu un vrb arī gaidīju, ka BK Liepāja šosezon paziņos par 3 Robertu- liepājnieku piesaisti jaunajai sezonai: Roberts Stumbris, Roberts Krastiņš un Roberts Freimanis, kas būtu jau nopietns spēks komandai, bet tai vietā atdevām Robertu Bērziņu uz VEF, vietā paņemot citu Bērziņu- Ojāru no Ogres, savukārt Ogre ar to mierā nelikās un paņēma vietā citu bērzu- Kasparu Bērziņu! (Lai gan Arturs Bērziņš jau ir jauniešu trenera štābā)

     [+] [-]

, 2022-09-17 11:33, pirms 2 gadiem
Vispār jau Ojāram Ogre tikai tāds pitstops, jo nāk viņš no Valmieras basketbola, kurā joprojām viņam vieta atrastos, ja pašam būtu vēlēšanās...