Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

''Khimki'' ģenerāldirektors: ''Situācija nav viegla. Par nākotni šobrīd nezinām''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Khimki'' ģenerāldirektors: ''Situācija nav viegla. Par nākotni šobrīd nezinām''
Jānis Timma. Foto: Khimki

Jāņa Timmas pārstāvētās Maskavas apgabala ''Khimki'' ģenerāldirektors Pāvels Astahovs intervijā ''RIA Novosti'' pauda, ka klubā situācija nav viegla un nav zināms, kāda būs kluba nākotne. Šobrīd vienībā notiek finanšu audits, kas gan Eirolīgas klubos ir ierasta prakse.

Vienu no grūtākajām sezonām savā pastāvēšanas vēsturē piedzīvo Maskavas apgabala ''Khimki'', kuru vēl pārstāv Jānis Timma. Sezonu komandā iesāka arī Dairis Bertāns, taču to pameta pēc tam, kad Maskavā kavējas algu izmaksa. Jānis Timma pēdējos mačos nav bijis redzams sastāvā, jo pirms vienas no Vienotās līgas spēlēm radās konflikts ar treneru štābu.

Pirmdien ''Khimki'' ar 73:92 zaudēja Maskavas CSKA. Ar astoņām uzvarām 17 spēlēs ''Khimki'' atrodas septītajā vietā.

Komandas ģenerāldirektors Pāvels Astahovs ''RIA Novosti'' pauda, ka šobrīd komandā tiek veikts audits: ''Situācija nav vienkārša, taču tekošās lietas cenšamies klubā korekti risināt. Paskatīsimies, kāda būs situācija čempionāta beigās. Ceram uz līdzjutēju atbalstu. Par nākotni šobrīd neko nezinām. Ir izveidojusies tāda situācija, kāda ir, un tā nav viegla. Tas, ka klubā notiek audits, nav nekas īpašs. Eirolīgas klubos reizi pusgadā tāds tiek organizēts.''

Iepriekš Eirolīga algu neizmaksāšanas dēļ uz laiku liedza ''Khimki'' reģistrēt jaunus spēlētājus un solīja izmeklēt situāciju, tostarp veikt auditu.

Izmantotie resursi:
https://rsport.ria.ru/20210315/khim...

     [+] [-]

, 2021-03-16 07:46, pirms 3 gadiem
lai nāk uz Ventspil.. viņa krekls un botas pie sienas stendā vēl atrodami