Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Mūsu basketbolisti cīņā par Ukrainas kausu

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Mūsu basketbolisti cīņā par Ukrainas kausu
Edgars Jeromanovs (pa kreisi)
Foto: mbc.mk.ua

Vakar Latvijas basketbolistu pārstāvētās Ukrainas Superlīgas komandas aizvadīja Ukrainas kausa izcīņas mačus, un visas piedzīvoja zaudējumus. Minētajos mačos ar vērā ņemamu sniegumu izcēlās visi Ukrainā spēlējošie latviešu basketbolisti.

''Hoverla'' - ''Ferro'' (62:73)

Mārtiņš Skirmants mačā iesaistījās no rezervistu soliņa un laukumā pavadīja 15 minūtes un 40 sekundes, kuru laikā atzīmējās ar deviņiem punktiem (divpunktnieki - 3/6, soda metieni - 3/3), divām bumbām zem groziem, vienu rezultatīvu piespēli, trim kļūdām, trim izprovocētiem noteikumu pārkāpumiem, vienu pārķertu bumbu un piecām personīgajām piezīmēm. Ar savu sniegumu Mārtiņš izpelnījās septiņus efektivitātes koeficienta punktus.

''Dņipro-Azot'' - ''Budivelnik'' (63:83)

Juris Umbraško spēli iesāka savas komandas sākumsastāvā un laukumā pavadīja nepilnas 37 minūtes (36:22), palīdzot savai komandai ar 16 punktu guvumu (divpunktnieki - 2/5, tālmetieni - 4/8), četrām atlēkušajām bumbām un trim rezultatīvām piespēlēm. Tāpat bijušā ventspilnieka rēķinā viena kļūda, pārtverta piespēle, divas personīgās piezīmes, trīs izprovocēti pārkāpumi un 16 efektivitātes punkti.

Arī Edmunds Gabrāns mačā iesaistījās kopš tā sākuma un spēlēja 32 minūtes, gūstot četrus punktus (divpunktnieki - 2/2, tālmetieni - 0/3), savācot septiņas bumbas zem groziem, atdodot trīs rezultatīvas piespēles partneriem, pārķerot divas bumbas, pieļaujot divas kļūdas un bloķējot vienu pretinieka metienu. Tāpat vecākais no brāļiem Gabrāniem saņēma divas personīgās piezīmes un sakrāja 12 efektivitātes punktus.

''Dņipro'' - ''Mykolaiv'' (107:78)

Edgars Jeromanovs, iesākot maču ''Mykolaiv'' pamatsastāvā, laukumā pabija 31 minūti un guva desmit punktus (divpunktnieki - 2/6, tālmetieni - 2/4), kā arī savāca septiņas atlēkušās bumbas, četrreiz rezultatīvi asistēja partneriem, trīsreiz pārkāpa noteikumus un tikpat reizes izprovocēja pretiniekus paveikt to pašu. Tāpat Edgars pieļāva četras kļūdas un vienreiz atņēma pretiniekiem bumbu. Rezultātā - 12 efektivitātes punkti.

Raimonds Vaikulis laukumā devās no maiņas soliņa un nepilnas 21 minūtes laikā palīdzēja savai komandai ar astoņiem punktiem (divpunktnieki - 4/5, tālmetieni - 0/1) un piecām bumbām zem groziem. Tāpat Raimonds pa reizei kļūdījās un saņēma personīgo piezīmi, kopsummā sakrājot astoņus efektivitātes punktus.

Izmantotie resursi:
sl.ukrbasket.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-10-14 22:44, pirms 15 gadiem
Mums jau veselu 5nieku var salasit Ukrainas liga .